ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 Merhaba ! Bir Soru var.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
BURHAN
üye

Germany
1
Cevap
Gönderilme Tarihi - 01/05/2005 :  17:23:07  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
MERHABA ARKADASLAR BEN ALMANYADAN KATILIYORUM VE ÜZÜLDÜGÜM BIR KÓNU VAR.
ALMANYADA O KADAR HAVACILIK HAKKINDA FORUM SAYFALAR VAR. NEREDEYSE HER HAVALIMANIN BIR FORUM SAYFASI VAR VE O HAVAALANI HAKKINDA YENILIKER ÖZEL UCAKLAR INIYORMU DIYE BILGILENDIRIYORLAR: SIZI FAZLA SIKMADAN BENIM BILMEK ISTEDIGIM TÜRK HAVACILIK FORUMU (BURASI HARIC) BASKA VARMI ? VEYA ISTANBUL ATATÜRK ILE ILGILI FORUM SAYFASI VARMI ? EGER YOKSA BÖYLE BIR SEY HAZIRLAMAYA NE DERSINIZ ? MISAL OLARAK ATLAS JET YENI CRJ700 UCAGI TESLIM ALDI BU BILGIYI HAFTALAR ÖNCE ÖYLE FORUMLARDA DUYRULUYOR.
YOGUN GÖRÜSÜNÜZE SIMDI DEN TESEKÜRLER.

hakan737
üye

Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 01/05/2005 :  21:29:26  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
www.sanalpilot.com forum sayfasında Türkiye'nin başta gelen spotter'larının buluşma başlığı var. "screenshots&photos" basligi....en aktifi burasi.

Hakan737Guven
Sayfa Başına Git

leymeh
üye

Turkey
6 Cevap
Gönderilme Tarihi - 17/05/2005 :  12:23:11  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
hakan herkes oradan foruma katılıyor dğil mi
yoksa özel kişilerin buluşma noktası mı yani paralı değil deiğl mi

LEYMEHSayfa Başına Git

hakan737
üye

Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 17/05/2005 :  14:07:10  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
evet herkes katılabiliyor yalnız nihayetinde küçük ve kendi arasında bir gruptur. Yani Tayyareci ile kıyaslamamak lazım. Asılkonusu sanal havacılıktır ama spotting'e özel merakı olan birkaç arkadaşımızın tesadüfen bir araya gelmesi ve konuyu gündemde tutup bırakmamalaır neticesinde bana göre Türkiye'deki tek "airline spotting" konusunun aktif olarak bulunduğu yerdir. Gruba dahil olan arkadaşların çektikleri resimlerin birçoğu mükemmel kalitede olup birçok yabancı sitede yayınlanmakta. Para ile üye olunan bir site değildir.
Türkiye'de halka açık tek genel anlamda havacılık forumu Tayyarecidir. Diğer tüm havacılık konulu forumların kendi içinde spesifik özellikleri vardır.

Hakan737Guven
Sayfa Başına Git

uçar
üye

Turkey
12 Cevap
Gönderilme Tarihi - 19/05/2005 :  10:21:23  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
merhaba ben umutcan 16 yaşındayım...ve havacılık tutkunuyum..şu anda usaf ile uçuyorum...benim yaşımda katılabileceğim sanal bir filo var mı acaba...FA türk kartalları filosuna baş vurdum.bana çok yardımcı oldular çok teşekkür ederim ama haklı sebebleri vardı bu yuzden katılamadım.ama biliyorum ki benim yaşımda bu sıkıntıyı çeken çok arkadaşım var...BİZE YARDIMCI OLUR MUSUNUZ.????

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000