ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 yeşil mont
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
fuatulas
üye

Turkey
223
Cevap
Gönderilme Tarihi - 10/05/2005 :  12:41:24  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
merhaba arkadaşlar sağdan soldan türk yıldızlarının pachlerini bulmayı başardım gel görki mont bulmak tahmin ettiğimden daha zormuş millette görüyorum şu yeşil uçuş montlarından ama bulamıyorum
istanbulda nereden bulabileceğimi bilen arkadaş varsa beni bilgilendirebilirmi ?

fulas

hakan737
üye

Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 10/05/2005 :  13:16:54  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
www.sga.com.tr sabiha gokcen havalimanı satıslarında
yada havacılık müzesinde

Hakan737Guven
Sayfa Başına Git

dispatcher1907
üye

Turkey
38 Cevap
Gönderilme Tarihi - 11/05/2005 :  01:48:22  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Yeşilköy'deki Havacılık Müzesi'nde bahsettiğin mont var ama kaç tane kaldı ya da bitti mi bilmiyorum..Malum yaz ayına da girdiğimiz için yenisini bir süre üretmezler. Fırsatın olduğu ilk gün bakmanı tavsiye ederim...

İSTİKBAL GÖKLERDEDİR..!Sayfa Başına Git

maverickx
üye

Turkey
107 Cevap
Gönderilme Tarihi - 11/05/2005 :  17:52:17  Profili Göster  Ziyaret maverickx'ın Anasayfasını   maverickx a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Fuat aşağıda adres bilgisi ve telefonları var orada aradığın herşeyi buabilirsin!! İstersen bursada özel kişiye göre diken yer var oradanda yaptırabiliriz.

Saygılar
Murat ÇAKAR

http://www.geocities.com/pilotbazaar/

Pilot Bazaar Havacılık Aksesuarları
Karum İş Merkezi No:245
Çankaya/ANKARA
0-312-4676860
0-312-4664585
Sayfa Başına Git

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 16/05/2005 :  12:01:43  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Eskişehir'de esnaf sarayında,bi de asker malzemesi satan yerler vardır ya oralarda da olabilir.

Birgi
"Anladım yalanmış başka sevgiler..."Sayfa Başına Git

leymeh
üye

Turkey
6 Cevap
Gönderilme Tarihi - 17/05/2005 :  12:16:24  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
birgi nin dediği gibi ben eskişehirden aldım yani tam olarak
esnaf sarayının orası mı bilmiyorum ama eskişehir den aldım
duyduğuma göre ankara da da varmış oralarada bi bakı ver

byeee

LEYMEHSayfa Başına Git

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 18/05/2005 :  09:32:25  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
ilginize teşekkürler

istanbul mercanda askeri malzeme satan yerlerin altını üstüne getirdim yok müzede ki montlar tabir yerinde ise dandirik pilot bazaar a ulaşmak mümkün değil artık eski şehirden bulmaya çalışacam teşekkürler

fulasSayfa Başına Git

hakan737
üye

Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 18/05/2005 :  11:21:17  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
ben zamanında Pilotbazaar'dan almıştım hala kullanıyorum, orayı söylemeyi unuttum bak...mercan'da felan bulamazsın onu.Eskişehir bir ihtimal ama pilotbazaardaki havacılık müzesindeki gibi "dandik" değil, çok havalı anorak modellerden. özel yapımdı. muhtemelen şimdi yoktur zaten ama onlara ulaşmaya bak derim, pahalı olabilir ama değer.(alternatifini bulamazsan tabi) varsa arkadaşın Ankara'da gidip baksın en son Atakule'deydi.

Hakan737Guven
Sayfa Başına Git

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 08/06/2005 :  19:52:23  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Geçen nisan karumdaydim,sanirim kapandi pilot bazaar.

Birgi

"Anladım yalanmış başka sevgiler..."Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000