Gönderilme Tarihi - 10/05/2005 : 12:41:24
merhaba arkadaşlar sağdan soldan türk yıldızlarının pachlerini bulmayı başardım gel görki mont bulmak tahmin ettiğimden daha zormuş millette görüyorum şu yeşil uçuş montlarından ama bulamıyorum istanbulda nereden bulabileceğimi bilen arkadaş varsa beni bilgilendirebilirmi ?
Gönderilme Tarihi - 11/05/2005 : 01:48:22
Yeşilköy'deki Havacılık Müzesi'nde bahsettiğin mont var ama kaç tane kaldı ya da bitti mi bilmiyorum..Malum yaz ayına da girdiğimiz için yenisini bir süre üretmezler. Fırsatın olduğu ilk gün bakmanı tavsiye ederim...
Gönderilme Tarihi - 11/05/2005 : 17:52:17
Fuat aşağıda adres bilgisi ve telefonları var orada aradığın herşeyi buabilirsin!! İstersen bursada özel kişiye göre diken yer var oradanda yaptırabiliriz.
Gönderilme Tarihi - 17/05/2005 : 12:16:24
birgi nin dediği gibi ben eskişehirden aldım yani tam olarak esnaf sarayının orası mı bilmiyorum ama eskişehir den aldım duyduğuma göre ankara da da varmış oralarada bi bakı ver
Gönderilme Tarihi - 18/05/2005 : 09:32:25
ilginize teşekkürler
istanbul mercanda askeri malzeme satan yerlerin altını üstüne getirdim yok müzede ki montlar tabir yerinde ise dandirik pilot bazaar a ulaşmak mümkün değil artık eski şehirden bulmaya çalışacam teşekkürler
Gönderilme Tarihi - 18/05/2005 : 11:21:17
ben zamanında Pilotbazaar'dan almıştım hala kullanıyorum, orayı söylemeyi unuttum bak...mercan'da felan bulamazsın onu.Eskişehir bir ihtimal ama pilotbazaardaki havacılık müzesindeki gibi "dandik" değil, çok havalı anorak modellerden. özel yapımdı. muhtemelen şimdi yoktur zaten ama onlara ulaşmaya bak derim, pahalı olabilir ama değer.(alternatifini bulamazsan tabi) varsa arkadaşın Ankara'da gidip baksın en son Atakule'deydi.