ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 Apo Serbestmi birakilacak
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Asker2
üye

Turkey
10
Cevap
Gönderilme Tarihi - 04/06/2005 :  07:24:50  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Arkadaslar bir konuyu cokmerak ediyorum abdullah oc alanin yeniden yargilanacagi soylentisi beni rahatsiz ediyor siz ce apo ileride serbest kalacakmi cok merak ediyorum eger boyle bir sey olursa dogucak sonuclari bir dusunun eger serbest kalirsa nerede yasayacak bu domuz birileri bana bunu cevaplaya bilirmi cunku sevgili hukumetimiz avrupa birligi ugruna herseyi kabul eduyor.

Oguzhan Erdogan

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 06/06/2005 :  01:00:08  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
devletler birbirlerine kıyak yaparken babalerının hayrına yapmaz
aponun yakalanmasını bir gözden geçirelim

apo mossat cıa ortak çalışmasıyla yakalandı dağa doğrusu onu oraya zaten mossat koymuştuya neyse yakalandıktan sonra bizim ajanslara teslim ettiler
aponun yakalanması sırasında türkiye şeçim gündemindeydi seçimlere girmeden önce dsp kendi çıkarları için bunu yaptı seçim oldu ve millet ecevit apoyu enseledi diye oyları ona attı kurulan yeni hükümette israilin teslim şartlarını yerine getirdi tahkim yasası çıkmadan önce büyük yankı uyandıran çıkmaması için çokça uğraşılan ama dönemin cumhurbaşkanı demirel tarafından bir gece yarısı imzalanıp yürülüğe giren tahkim yasasıyla gap projesinin sulama faaliyetleri israile kiralandı sanırım 80 yıldan daha uzun bir süreliğine
yani apo karşılından gapı sattılar israil için su birinci derecede sstratejik materyaldir. ve elde ettiler
sonra ab olayları geldi
bu hükümetten önce aponun serbest bırakılması istendi bizimkiler başlarına gelecekleri bildiklerinden apo yerine leyla zana ve tayfasını çıkarmak konusunu gündeme getirdiler ve kimlerle anlaştılarsa onları razı ettiler ama şimdi anlaştıkları adamlar anlaşmaya bağlı kalmıyor yeni şeyler istiyorlar ben baştan beri söylüyorum ab ne tamam ne olmaz diyerek bizi peşinden sürüklüyor alacakları falan yok ama bizimkiler dur şunuda yapalım bunuda yapalım diyerek gidiyorlar du bakalım sonumuz ne olacak
şundan eminimki bu hükümet böyle bir şey yapmaz
çünki böyle bir şey yapmaları halinde bir daha asla hükümet olamıyacaklarını gayet iyi biliyorlar aponun bırakılması konusunda hükümete ab den baskı olduğunu herkez biliyor bizimkiler onlara tamam bırakacam demiyor tabii bakarız şartlar olgunlaşsın bırakırız diyor ama bırakmıyacaklar
buna cesaret edemez
bırakırlarsa memleket iç savaşa kadar gider emin olun
bırakmıyacaklar bırakamazlar

fulasSayfa Başına Git

hakan737
üye

Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 06/06/2005 :  05:59:04  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
avrupa birliği meselesinin özellikle bu şartlarda şimdiki hükümete bırakıldığınıda unutmayalım..o anayasa boşuna havada uçmadı! AKP AB şartlarına hayır derse "dinciler AB'ye bizi sokmadı" durumuna düşecekler, kabul ederlerse-ki önceki hükümetlerinde önüne bu şartlar çıkacaktı "bu hükümet teslimiyetçi, herşeyi kabul etti" durumuna düşecekler. AKP tarihimizin en talihli talihsiz iktidarı. BAşka zaman kafası çalışmayan ama cinlik ve hinliğe kafası inanılmaz çalışan biz Türklerin harika bir tarihi kumpası diyeceğiz.....

AB'nin federal yapısını görmemek elde değil, ileride imza atıldığı takdirde birçok şeye hayır deme imkanı yok, birlikte hareket etmek icap edecek. o zaman kardak kayalıkları için bile feveran eden bu devlet nasıl karşı koyacak merak ediyorum.....AB bugüne kadar altın tepside sunuldu Türkiyeye , madalyonun arkasının neden gösterilmediğinide anlamak lazım!

Hakan737Guven
Sayfa Başına Git

Bahadir
üye

USA
163 Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/06/2005 :  13:10:27  Profili Göster  Ziyaret Bahadir'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
250 milyar dolar borcla hicbirsey yapamazsiniz. 1990 larda dunya ekonomisi gelirsirken Turkiye tam anlami ile bir borclanma/havaya para savurma havasi ile gecirdi.

Ayrica Aponun yeniden yargilanmasi serbest birakilmasi anlamini da gelmiyor. Bunu da unutmayalim..

Sayfa Başına Git

Korgeneral
üye

USA
66 Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/06/2005 :  20:19:10  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Sevgili Tayyareciler
Apo'nun yeniden yargılanması kanımca serbest bırakılcagı anlamına gelmiyor ama şuda bir gerçekki yenide yargılanma aşamasında apo inanılmaz bir propaganda şansı bulurken AB de bu vesileyle Türkiye üzerinde baskıyı artırmak isteyecektir. Kemal Dervişin uygulamaları dısında hiçbir ekonomik refleksi olmayan dış politikada tamamen teslimiyetci politika izleyen tek düşüncesi laik demokratik devletin taşları ile oynamak olan AKP iktidarı emin olan bunların hepsine seyirci kalacaktır.Sevgili kardeşim Fuat Ulaş israil üzerine kurulan komplo teorilerine ne yazıkkı sende inanmışsın. GAP la israilin ilişkilendirmişsin İsrail bugune kadar GAP tan bir damla bile su almamıştır boyle bir anlaşma da yoktur ayrıca keske alsa, parasıyla olduktan sonra. Unutmaki İsrail, sevgili batılı dostlarımız bize silah ambargosu uygularken silah satan tek ülkedir( tabi parasıyla). Şunuda unutmayınki osmanlıdan beri bizi arkamızdan vurmayan tek topluluk yahudi toplulugudur. Hele musluman kardeşliği altında İngilizler le bir olup bizi arkadan hancerleyen pis araplarla kıyas kabul edilmez İsrailin dostlugu. RT Erdogan ve hukumetide dunyadaki Pakistan'dan sonra dünyadaki belkide tek gercek dostumuzla kavgayı marıfet saymaktadır. Israılle dalaşmanın USA ile dalaşmak oldugunu anlıyamıycak kadar sığ bir dış politikanın sonucu olarak önce İsraile özre gitmis 1 milyar dolarlık silah almıs bugunde USA ya özre gitmektedir. Siz nederseniz deyin Türkiye Cumhuriyeti hic bu kadar kötü yönetilmedi. Ne olur bana ekonomi iyi deyip de Erugrul Özkök agzıyla yanıt vermeyin ekomomık gostergelerın subat 2000 krızınden daha kotu oldugunu bugun ıktısat 1. sınıf ogrencılerı bıle bılıyor.
saygılarımla

Sayfa Başına Git

hakan737
üye

Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/06/2005 :  21:09:06  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
ekonomik göstergelerin neresi kötü? siz hala "para yok abi siftahsız kapatıyoruz walla" diyenleremi inanıyorsunuz?bana göre piyasa iyiden iyice canlı, fiyatlar son derece makul hatta gözünü çıkarır kar marjı olduğu halde gayrımenkul satılıyor tek sorun beklenmeyen girdilerin olması; petrolün iki misline çıkması gibi ha birde para kazanıp, kazanmadığını söyleyenlerin vermediği vergi...

Hakan737Guven
Sayfa Başına Git

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 08/06/2005 :  08:17:57  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
sevgili korgeneral
apo meselesi yalnıca hükümetin meselesi değil bütün türk milletinin meselesi dir geçen haftalarda saddam hüsyinin hücresinde nasıl yaşadığını kendi elbiselerini nasıl kendisinin yıkadığını aynı gazetede bizim apo paşanın hücresindeki saltanatını karşılastıran bir gazete vardı sanırım vatan dı
ayrıca tahkim yasasıyla ilgili kanun çıkmadı diyorsunuz aponun yakalanmasının ardından üç ay sonraki gazete manşetlerine bakın tahkim yasası hakkında neler yazmışlar ayrıca tahkim yasasının bir sonucu olarak geçen aylarda güneydoğuda çiftçilik yapan oraya yerleşen ve van dolaylarından habire arazi satın alan museviler hakkında çıkan haberlere bir bakın ayrıca küzey ırakta kürt grupların yetiştirilmesinde görev alan mossat ajanları nın ırak şeçimlerinde kürt israil tarafından bölgeye yerleştrilen israilliler verdikleri oyla bu gün ırak devlet başkanı olan kürt grup lideri ki bu adam kuzey ırakta bir avuç insanın lideri iken ırak devlet başkanı oldu
amerika ırağa ilk girdiğinde yapılan yağmaların ardından gelen nufus müdürlikleri yangınları kayıtların yok olması bu günlerin çok önceden planlanmış olduğunun bir göstergesidir

ayrıca sizi orda ne iş yapar nasıl yaşarsınız bilmiyorum ama kendi ülkenize sahip çıkmaya davet ediyorum dikkat ettiğim kadarıyla bu tür konularda yakalasımının hep abd yanlısı
israilin bize dost olduğu söylenemez osmanlı imparatorluğunun çöküş sürecinde yahudşlerin ne rol oynadığını bir araştırın
derim
ne yazıkkı sizin gibi eyvah dinciler geldi laiklik elden gidiyor naralarıyla ortalığı karıştıran bağnaz düşünceli insanlar yüzünden memleketin asıl sorunlarına yeterince eğilinmedi ekonomideki gidişatı irdelemiş birinci sınıf öğrencilerinin bile olumsuz düşündüğünü söylemişiniz eğer seyredebilirseniz ntv de haftada iki gün eko diyalog adından bir ekonomi tartışma programı yayınlanıyor ekonomi profesörleri sunuyor programı onları dinleyin bakalım ekonominin gidişatı hakkında neler duyacaksınız

bu ülke dinci-laik kürt-türk alevi-sünni sağcı-solcu

gibi dış mihrakların oyununa gelerek ilerlerse değil tayyib Mustafa Kemal gelse kurtaramaz bu milleti
öyle usadan tayyibe kırmızı kart göstermekle olmuyor bu işler

çok sevdiğiniz usanın neden hala yeraltı kaynaklarımızı çıkarıp işlememiz için izin vermediğini silah yapımına neden hala karşı çıktığını dostumuz olan usa neden hala ermeni lobisene bir şey söylemediğini güney doğuda pkk ya yönelik hiç bir hareket yapmadığını ve bizimde müdahale etmemizi istemdiğini bir araştırın

kendi çıkarları için dini kullananların yanı sıra Gazi Mustafa Kemal'in ismini büyük bir çığırtkanlıkla ve kendi çıkarları uğruna yada körükörüne kullanan insanların varlığını ve sayılarının gittikçe çoğaldığını artık kabul edin ve inanıyorumki size onlardan birisiniz
ARTIK AMACINIZ NEYSE......

aslında bunları boşuna yazdığımın farkındayım ama bir umut işte
usa nın gösterdiği hayal pencersinden etrafa bakan bir arkadaşımı uyandırmaya çalıştım ama sonucu biliyorum zaten değişmek zor...

fulasSayfa Başına Git

Korgeneral
üye

USA
66 Cevap
Gönderilme Tarihi - 08/06/2005 :  22:59:49  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Sevgili Fuat
Daha öncede yazdım şimdide yazıyorum ben bu siteye Amerika'dayken kayıt oldugum için USA yazdım 1 yıldır ülkeme döndüm ve halende TÜRKİYE'deyim.
Güneydoguda toprak alan yahudi ler yalanı küllüyen yalandır. AKP nin ordaki feodal düzen bozulmasın diye uydurdugu yalandır.Bozulmasınkı din tüccarlıgı yaparak cahil halktan agaların yardımıyla oy alabilsinler. Sen İsraile soykırım uyguluyor dersen sen ne hissediyorsan onlarda aynı seyi hissederler. Sana soruyorum hangi dıplomatik lisanda bir ülkeye direk soykırımı halen yaptıgı soylenir. Onlarda seni gelir en zayıf yerınden kerkukten vururlar. Ben olaylara cıft gözlükten bakıyorum. Gelelim Amerikaya sen bana gel kocum dukkan senın dıyceksin bende kamyon kamyon malı yıgcam dükkanının önüne sonrada özür dilerim dükkan kapalı dıyceksin ben bir daha senle calısırmıyım? Buda kasımpasa mucızesi sayın basbakanımızın eseri degilmi? Gelelim üstün zekalı ekonomi profesörlerinin NTV deki ekonominin iyi olduguna dair yayınlarına: Senden ricam bu kerameti kendinden menkul profesörlerin 1999 Kasım Aralık aylarındaki hatta Ocak ayında borsa 3.37 cent rekorunu kırdıgında( dolar 687 bındı) endeks 18500 civarındaydı ve cari acık 6 milyar dolardı) yayınlarını dün gibi hatırlıyorum ekonominin nasılda harika oldugundan dem vuruyorlardı. Bunların hepsi eyyamcı ucuz ekonomistler bu yıl carı acık 20 milyar dolar sıcak para 34 mılyar dolar bunlarda haberınız varmı sızın? Siz daha bu kafaları desteklemeye devam edin bu ulke yıkıldıgında hepimiz altında kalacagız.
Saygılarımla

Sayfa Başına Git

hakan737
üye

Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 09/06/2005 :  01:11:07  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
peki sevgili Korgeneral , allahaşkına söylermisin, bu ülkede "atatürkçülük" üzerinden senelerce kaymak yiyenler olmadımı?hatta daha ileriye gideyim "atatürk tüccarlığı" . Senin birçok yazını, yorumunu , eleştirini herzaman zevkle okudum ama lütfen objektif ol. Bugün bu ülkenin bir yere yıkılacağı yok eğer yıkılırsa (rejimden bahsediyorsak) bunu hesabınıda lütfen kişisel dini tercihlerini ön plana çıkaranlara değil, senelerce tam bunun karşısında olup laiklik, Atatürkçülük vb'den kendilerine rant sağlayanlara sor.
Ciddi olarak söylüyorum, 10-15 sene önceki Atatürkçü, Cumhuriyetçi yönlerimden eser kalmadı.Niye? artık biraz büyüm herhalde, bu kadar yılıdan sonra yaşam tecrübesi, 25-30-35-45 yıldır Türkiye Cumhuriyetinin bu temellerine sırtların dayararak ülkeden istediğini almış olan insanlara olan tüm güvenimi kaybettiğim için.Ortada da bu görüşümü biraz olsun çevirecek bir olayi kişi, kurum veya kuruluş göremiyorum. Dinciler dediğin kitle aslında kendi içinde Atatürkçülüğü sömürenlerle aynı, bana göre hiçbir farkı yok. AKP'nin siyasi yapısı bana göre Refah partisi veya benzerleri gibi değil.
Konu nereden nereye geldi. SAdede geleyim, bugünkü durumdan kişisel olarak işkayetçi değilim, ülkeninde başımıza yıkılacağını sanmıyorum ama işin kötüsü bunun olmasını kişisel ve/veya siyasi çıkarları için çok ama çok isteyen var. Adamların her yaptığına iyi demiyorum ama 1950'li yıllardan beri dizginleri elinde tutan , şimdiki iktidara göre demokratik, laik, çağdaş vsvsvs lan tüm iktidarlar bugünkü Türkiyenin durumundan sorumludurlar ama ne varki bu bedeli ödeyen yoktur. HAsbelkader Menderes asıldı ama bu seferde yanlış adam gitti.
Bu saatten sonra hele hele 1990 seçimlerinde dini partilerin oy yüzdesinin %15'i aşmasına rağmen hala koltuk kavgası peşinde olan adamlardan hesap sormak gerekmiyormu sence? düşünki 20 tane parti var bu ülkede 3'ü dini eğilimli, diğerleri geri kalanı. buradan sence iş çıkarmı?pastayı ne kadar çokbölersen o kadar az yersin.

Bugün AKP'den rahatsız olmanın bir anlamı yok, bunlar gereksiz korkular. Bu ülkenin her anlamda birliğie ihtiyacı var. Yarın öbürgün AB'ye girersek o zaman ne olaca merak ediyorum, zira bildiğin gibi bizde "islam" ve benzeri bir isim parti ismine dahil edilmezken AB'de şu anki iktidar partileirn hemen hepsi "hristiyan demokrat"veya hristiyan birşey partisi...E peki bu AB'ye biz uyacaksak o zaman peki "müslüman......partisi" veya " islam....partisine" nasıl hayır diyeceğiz? öte yandan şimdi biz bir tarafımızı yırtarken laiklik laiklik diye AB ülkeleri bu durumda laik değillermi? bizde daha isme tahammül yokken bir müddet sonra bu özgürlük parlemento seçimlerine "kürt partisi" kömünist parti vbvbvb şeklinde girebilecek.
Bunlar boş şeyler, ne yazıkki toplum olarak hala hazmedemediğimiz şeyler var. En önemlisi kişisel saygıyı tamamen kaybetmiş durumdayız. Ülkenin rejimi kolay kolay değişmez ama değişmesi için bir yara açıp kutuplaşmalara gidip sonra bu yarayı kurcalamaya başlarsak-ki medyanın çok iyi becerdiği, halk olarakda cehaletimiz ile kolayca tuzağına düştüğümüz- kısa sürede 80 öncesine döneriz. Zira kişisel hak ve özgürlüklerin sınırları adam gibi çizilmediği saygı kaybedildiği sürece ne yazıkki bu ülkenin geleceği yok.
Bu yüzden AKP'yi suçlama, suçlayacaksan bugüne kadar koltuk ısıtmaktan başka bir halta yaramayan önceki iktidarları (özal hariç)suçla çünkü herşeyden ellerindeki kooooocaman zamanı boşa harcayan bu ülkenin en az 40 senesini çalanlar suçlu. bu yüzden tüm dünyaya daha 40-0 mağlubuz. öncedende matbaa 100 yıl geç girmişti..140-0 olur-ki biz bu kavgaları yapmaya devam edersek avaraj ülkesi olmaya devam ederiz...

Hakan737Guven
Sayfa Başına Git

eyasakurt
üye

Turkey
50 Cevap
Gönderilme Tarihi - 09/06/2005 :  06:03:18  Profili Göster  Ziyaret eyasakurt'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla

Yeniden yargılama kararı yargının verdiği sonuçdan dolayı verilmedi, mahkemede askeri hakim bulunmasından dolayı verildi diye biliyorum, birde avrupa birliğinin kurumlarının verdiği kararları fazla ciddiye almamak lazım bakınız kendi halkları bile ciddiye almıyor çünki halkdan kopuk bir yapılanmaları var biraz tek parti döneminin CHP sine benziyor ( Atatürk dönemi hariç ) Türk ekonomisi maalesef hala bazı uluslar arası kuruluşların insiyatifinde şu andaki durumumuz iyi gözükebilir, ben her zaman derim Türk insanının parası her zaman görünenden fazladır, hatta şu andaki durumumuz 98 den flnda iyi olabilir ama hala herşey pamuk ipliğinde iyi gitmesinin tek sebebi büyük ortadoğu projesi olayı buna göre bölgenin bir merkezde toplanması lazım, o merkezde Türkiye (BOP un başkenti istanbul, ha bu kötümü hayır bence değil bizde nemalanıyoruz bundan milletçe ) ve merkezde toplanılması içinde merkezin diğerlerinden daha cazip olması lazım bu projenin detayları haritalar fln açıklandıkça pek çok taş yerine daha iyi oturuyor, bazı şeyleri daha iyi anlıyorsunuz ( 50 senedir kan kavgalı olan Türkiye-Yunanistanın bir geceda can ciğer kuzu sarması olması gibi ), birde hakan abi bence korgeneral biraz doğru yazıyor bugün bush görüşmesinden sonra tayyip beyin basın toplantısını izlediyseniz canının sıkkın olduğunu gözlemlemişsinizdir, heralde can sıkkınlığı koltuğun rahatsız etmesinden gelmiyor içerde yedi fırçayı çıktı ondan geliyor(Ah be atam kemiklerin sızlamıştır kurduğun Cumhuriyetin ne hallere düştüğünü hissedince ), İsrail ilişkilerimiz konusunda korgenerali destekliyorum, Türk toplumu musevi toplumuyla her zaman iyi ilişkiler kurmuştur hatta bazen bizimde yaptığımız ayıplar olmuştur ama hiç bir israil yetkilisi bunlardan bahsetmez ki bizim yediğimiz naneler onların filistinde yaptıklarından beterdir ( bakınız : 1934 trakya olayları, varlık vergisi ) şu an ortodağudaki tel gerçek müttefiğimiz israildir unutmayınki RTE ve ekibinin ve dahi Cumhurbaşkanımızın ziyaret ettiği iyi ilişkiler kurduğu Suriye 1989 yılında hatay ilimizde sınıra yakın uçan tapu kadastro uçağımızı 2 adet mig 31(zannedersem ) uçağıyla sınır ihlali yaparak TÜRK sınırları içinde vurarak düşürmüş 2 pilot 3 teknisyenin ölümüne sebebiyet vermişdir ,15 sene PKK terörünü beslemiştir halada hatay ilimizi haritalarının içinde gösterir, israilin güney doğudan toprak almasını bahane edenler kültür beşiği hatay ilimizdeki görgüsüz arap toprak alımlarını bir araştırsın ( tahkim yasasını çıkaranlara selam olsun ) gerçi parayla Türk toprağı satın alınamaz o topraklar için kan döküldü gerekirse yine dökülür ( selamım olsun halep türklerine bir gün onlarıda kurtaracağız arap mezaliminden ) şimdi kuyruğu sıkıştı kendisiyle birlikde bizide yakmaya çalışıyor faşist esat familyası ( aslen onlarda türkdür ama türklüklerini inkar ederler ), iran desen senelerce PKK ya düşmanımın düşmanı dostumdur mantığıyla kucak açmıştır, rejim ithal etmeye çalışmıştır ama dün yediği hurmalar bugün .... tırmalar hesabı şimdi kendisi PKK ile savaşmakda kendi askerleri iran kürdistanı dağlarında sapır sapır şehid olmakdadır e tabi onlarında kuyruk sıkıştı molla efendiler kendi geleceklerini garanti altına almak için bizimle iyi geçiniyorlar ama onlarında sonu yakındır iran büyük bir kültür geçmişine sahipdir bu yobazlarıda yakında başından atar, Neyse sadede döneyim, Güzel ülkem biraz ittirme kaktırmada olsa yaptıgı ekonomik reform ve aldığı ekonomik desteklerle vede daha önemlisi demokratik reformlarla bölgesinin cazibe merkezi olmaya başlamıştır önüne taş koyulmassada devam eder bu yolda şunu unutmayınki Türkiye bir göçmen ülkesidir pek çoğumuz kafkaslardan,tataristandan, balkanlardan arabistandan göçüp gelmiş sülalelerin fertleriyiz birleşmek kültürlerimizi kaynaştırmak bizi güçsüz değil güçlü kılar (bunun en güzel örneğini Eskişehirde görebilirsiniz -reklamlar :) ) eski davaların suçlularını bir an önce yargılayıp eski defterleri kapatıp, bir ortak paydada daha güçlü, daha demokratik, insan haklarına daha saygılı, daha eğitimli, daha zengin bir Türkiye için çalışmalıyız kanaatindeyim.

Sayfa Başına Git

Korgeneral
üye

USA
66 Cevap
Gönderilme Tarihi - 09/06/2005 :  15:24:04  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Sevgili 737
Ben de senin yazı ve yorumlarını büyük bir begeniyle okuyorum aslında bu ülkenin birligi onuru ve refahı ile ilgili görüşlerimizin büyük farklar taşımadğının farkındayım. Ne güzelde söylemissin 1950 den bu yana bu ülke iyi yönetilmedi diye çünkü o tarihten bu yana ülkeyi hep sağ iktidarlar yönetti( burada gerçek anlamda ulusunu seven türk milliyetçisi muhafazakar kişileri tenzih ederim). Ve amaçları hep cebimi nasıl doldururum nasıl cahil halkı yönetirim olmadı mı? Bunların amaçlarının, sen din iman yada milliyetçilik olduguna mı inanıyorsun? Bana bir allahın kulu söyleyebilir mi son yasadışı egitim kurumlarına verilen ceza indirimindeki mantık nedir? Bunlar cocuklarını amerikada okutur bızım cocuklarımızı camıye gondermemizi ister neden? Çünkü ordaki beyni yıkanmış cocukları ilerde istedikleri gibi manuple edebilirler. Bir allahın kulu Erbakan'a sordumu son 30 yıldır hiç bir iş yapmadıgın halde 55 kilo altını nerden buldun diye? RT Erdogana sordumu senin akıl kupu cocuklarını neden Ramsey'in patronu okuttu diye? Varsa yoksa yokluk ve işgal altında bir vatanı yeniden dirilten ATATÜRK eeştirildi. Bu cahil yobaz kafalar biliyorlarmıkı islam tarihinde emperyalist batı dunyasına karsı kazanılmıs yegane zaferi o yüce insanın önderliginde kahramanlar kazanmıtır. Hiç sordunuzmu kendınıze sag iktidarlar niye koy enstitülerini kapattı yerine imam hatipleri actı diye? O zamanlar buralardan komunıst yetisiyor dediler kapattılar bu ulkeye en buyuk kotulugu yaptılar.Dunku talim terbiye kurulu kararını basbakanlık tebligini okudunuzmu dın egıtımı anaokullarına konuyormus. Bundakı amac sızce guzel dınımızı 5 yasındakı cocuklara ogretmek mı? Nolur uyanın kotuden ornek olmaz. Gecmıs sag ıktıdarlar kotu yonettı bu ulkeyı dıye bu fundemantalıst kısılere hosgorude bulunmamız gerekmıyor.Bır ulke gercek anlamda tabıkı yıkılmaz subjektıf olarak yıkılır.Dun tayyıp ın Bush un yanında kı halını gorseydınız ne demek ıstedıgımı anlardınız. Bush un tercume yı dınlerken halını gordunuzmu? Ben bunları soylemedım kı ıcerde canını okudum bu herıf neler soyluyor dıyordu ve cok dıkkat cekıcı bır sey de toplantı bıter bıtmez bush yardımcılarına bakarak goz kırptı.Amerikada is tamam anlamında goz kırpılır
Bunlar cok kucuk dusurucu seyler. Bugun ku Hurrıyette Oktay Ekşi nin yazısını okumanızı salık verırım RTE 6 ay evvel ne demıs sımdı ne dıyor. Nolur okuyun Israıl ve Amerıkanın buna tukurduklerını yalatmasına bır turk olarak uzuluyorum ama dustuklerı duruma da sevınıyorum .
Saygılarımla

Sayfa Başına Git

ayfercim
Moderator

Turkey
46 Cevap
Gönderilme Tarihi - 09/06/2005 :  22:40:45  Profili Göster   ayfercim a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Sevgili Tayyareciler
Milli duygularınızı ve tepkilerinizi anlıyorum fakat sitemizde konuşulan bu konunun havacılık ile ilgili ama polemik olmayan bir konuya bağlanmasını rica ediyorum..burada da belirtmek isterim ki "dök içini " topiğindeki havacılıktan kilometrelerce uzak ve saygı çerçevesini aşan konu, forum sitemizden kaldırılmıştır..
***Tayyareci Moderator***

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000