ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 hala proje bulamadım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
ultra
üye

Turkey
21
Cevap
Gönderilme Tarihi - 06/06/2005 :  15:13:46  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
arkadaşlar bildiğiniz gibi 1 yıldır ultralight plan projesi arıyorum. bu konuda daha önce bir çok yazı gönderdim foruma fakat gündem dışı kaldı sanıdırım. ilgilenen arkadaşlara yeniden duyuruyorum. elinizde eşiniz dostunuzda ultralight veya microlight projesi veya örneği olan varsa görmek isterim.
ev yapımı uçak konusunda bu ilk çalışma olmayacak ama bunu geliştirmek bizim elimizde. bugün ben yapacağım yarın bir başkası. böyle böyle bu sökterü de geliştirmiş olacağız.
desteğinizi bekliyor saygılar sunuyorum.

lordbogart
üye

Turkey
56 Cevap
Gönderilme Tarihi - 08/06/2005 :  14:09:07  Profili Göster  Ziyaret lordbogart'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
"UÇAN TÜRK SAYI 330 KASIM 1989" DERGİDE 1. AMATÖR EL YAPIMI UÇAK YARIŞI MAKALESİ VAR. ŞİMDİ YAPILIP YAPILMADIĞINI BİLMİYORUM.YUSUF KAHVVECİOĞLUNUN KENDİ YAPTIĞI "YU KA" MODELİ VAR KENDİSİ "İTU MEZUNU" İNTERNETTE PLANLAR MEVCUT FORUMLARDA BİR ÇOK KONU VE YARDIMCI OLACAK KİŞİLER BULABİLİRSİN. EĞER KENDİN DİZAYN YAPMAK İSTİYORSAN MODELCİLİKLE İLGİLENİRSEN BİR ÇOK PLAN ÇIKARTABİLİRSİN. İLGİNİ ÇEKERSE BU WEB SAYFASINI İNCELE, "(Download Drawings (2.7+MB. Zip/EXE file)" YAZI ALTINDA ÇİZİM VAR.

http://home.att.net/~m--sandlin/g1doc.htm

Sayfa Başına Git

ultra
üye

Turkey
21 Cevap
Gönderilme Tarihi - 16/06/2005 :  19:53:09  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
çok teşekkür ederim buradan inşallah aradığımı bulurum sağol.

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000