ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 CPL
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
HEARTAGRAM
üye

21
Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/06/2005 :  15:00:44  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
arkadaslar türkiyedeki herhangibir kurstan mezun olsam mesala sindel duha vb. mezun oldugumda hemen pilotluk yapabilecek miyim??yani o kurstan mezun olabilenler pilotluk yapabiliormu..onlarin bir boeing de egitim verdigini sanmıyorum..mesela lufthansa kendi okulunda bunu yapabilir???

pilotgökçe
üye

Turkey
78 Cevap
Gönderilme Tarihi - 08/06/2005 :  00:48:48  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
arkadasım bu uçuş okullarından mezun ol havayollarına git tip eğitimi al sonra
sımulator gir ve boeing ucur olay bu

E.GÖKÇE
Sayfa Başına Git

HEARTAGRAM
üye

21 Cevap
Gönderilme Tarihi - 11/06/2005 :  15:22:57  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
tesekkur ederim..okulun farketmedigini ogrendiim iyi oldu..ama ben bir sirket sahibi olsam yinede buyuk okullardan mezun olmus birisini alirdim

Sayfa Başına Git

yakovlev
üye

Turkey
87 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/06/2005 :  01:54:23  Profili Göster  Ziyaret yakovlev'ın Anasayfasını   yakovlev a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
arkadaşım eğer türkiye de pilot olmak istiyosan cpl in yanında torpilin de olacak yoksa lisans tek başına bir işe yaramıyo bu yüzden uçuş okulu pek de önemli değil gibi gözüküyo

gökhanSayfa Başına Git

EnbiTurk
üye

USA
23 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/06/2005 :  01:55:33  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Turkiye'de buyuk ucus okulu kim var? :)

Sayfa Başına Git

HEARTAGRAM
üye

21 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/06/2005 :  23:30:07  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
tskr ederim yakovlev..peki benim torpilim yok,yurtdısında mi pilot olmaliyim??? (ENBİTURK:DUHA-SİNDEL)

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000