pitts
üye

85
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 09/06/2005 : 07:51:24
Sayın tayyareciler; dök içini bölümündeki bu şahsa lütfen ya bu siteyi kapatın yada ikaz edin adam kendi abuk fikirlerini birşekilde empoze etmek için bu siteyi ciddi anlanda kullanıyor ve ben bunda son derece rahatsız oluyorum bu kadar çağdaş bir gruba hitap eden bu ortamın bu şekilde düşüncelerle sitenin çizgisi dışında amaçlar güden ve bunu israrla devam ettiren bu şahsı lütfen gerektiği şekilde uyaralım itibar etmeyin demiyorum çünki adam kendi kendine azimle yazıyor ona kimse cevap vermesede. Sayın yetkililerden bunu özellikle rica ediyorum. herkese saygılarımla..... |
eyasakurt
üye

Turkey
50
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 09/06/2005 : 10:49:09
Aynen katılıyorum.  |
Bahadir
üye

USA
163
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 09/06/2005 : 10:58:17
Pitts, herkes dusuncesini soylemekte serbest olmali. Kursatin dedikleri bence hem cok sacma, hem de konularimiz ile alakasi yok. Gerci zamaninda benim yazilarim da silindi , hem de hic neden yokken.. Ama biz kursat kardesimizi aramizda para toplayip ozledigi ulkelere yolliycaz :) 
|
alikaragoz
üye
Turkey
5
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 09/06/2005 : 14:11:07
ARKADAŞLAR ARKADAŞLAR BENCE ONU KİMSE KABUL ETMEZ, HATTA 3. DÜNYA SAVAŞINA NEDEN OLABLİRSİNİZ.DÜNYADAKİ DENGELERLE BU KADAR OYNAMAYIN.EN İYİSİ HE DEYİP GEÇMEK.GERÇİ BENDE KENDİMİ TUTAMAYIP MUHATAP OLDUM AMA   |
lordbogart
üye

Turkey
56
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 09/06/2005 : 19:57:10
arkadaşlar herkes türbilasa girib eninde sonunda biste yaklaşmadan bir dağin tepesine inebilir. otepede kar fıtınası olur ve oda bir süre sonra unutulur  |
wizzo
üye

USA
56
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 09/06/2005 : 22:28:25
Arkadaslarima katiliyorum.Kesinlikle okunurlugu yuksek olan, kendi tarzi ve dusunceleriyle cok farkli bir cizgideki bu siteyi kullanarak kendi dusuncelerini empoze etmeye,eninde veya sonunda en azindan birkac kisiyi polemige sokmaya calisiyor.Daha onceleri o konulari bu siteye yazmamasini kendisinden defalarca rica ettik ,ancak arkadasimiz hic umursamiyor.Tabii ki herkes diledigini yazmakta serbesttir ancak baskalarini huzursuz rahatsiz etmedigi surece.Sahsen ben de yazilanlardan son derece rahatsizlik duyuyorum,bu konularin yanlis ortamda yazildigina inaniyorum. Sayin moderatorlerden bu konuyla ilgili birseyler yapmalarini rica edicem,cunku tepki veren, huzursuz olan sadece ben degil bircok kisi var. Siteden kisa/uzun sureli men mi edilir,uyari mi gonderilir bilmiyorum.Ama en azindan bizlere tepkisiz kalmayip olumlu veya olumsuz bir cevap vereceginize inaniyorum. Saygilarimla,I'D RATHER BE FLYING! |
ayfercim
Moderator

Turkey
46
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 09/06/2005 : 22:33:44
Konuyla ilgili biraz önce beni arayan Sn Haluk Sevel'e teşekkür ederim..dök içini bölümündeki topic silinmiştir ve arkadaşlarla ilgili gerekli izlenim yapılacaktır.. duyarlı oluşunuzdan ve siteye sahip çıkışınızdan ötürü teşekkürler.. ***Tayyareci Moderator***  |
wizzo
üye

USA
56
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 09/06/2005 : 22:46:50
Biz tesekkur ederiz...Bilmiyorum Kursat bey uyariyi ne kadar dikkate alacak,umarim yazilari bu sitede son bulur. Not:"Firavun Cennetliktir " basligi altindaki yaziyi da silecek misiniz?? I'D RATHER BE FLYING!
|
lordbogart
üye

Turkey
56
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 10/06/2005 : 02:11:47
BEN BURANIN HAVACILIK KONULARIN KONUŞULDUĞU TEKNİK BİLGİLER DENEYİMLER GİBİ KONULARIN PAYLAŞILDIĞI YER OLARAK GÖRÜYORDUM. SON BİR KAÇ GÜNDÜR GÖRDÜĞÜM KONULAR YAZILAR HİÇ AÇICI DEĞİL POLİTİKA POLİTİKA OLSUN DİN DİN OLSUN BURASIDA GÖKYÜZÜNE BAĞLI OLANLAR OLSUN. BEN POİTİKAYI OTURUR HABERLERDE DİNLER, DİNİ KONULARI CAMİLERDE HOCALARIN VAAZ VE DERSLERİ DİNLEME GİDERİM AMA BURDA BİRBİRİMİZDEN UZAK MESAFELERDE VE BİLGİLERİ PAYLAŞMAK İÇİN BURDAYIZ. APO YARGILANAMAZ ÇÜNKÜ BİZİM KANUNLARDA TERORİST VE VATAN HAİNLERİ BİR KEZ YARGILANDIKTAN SONRA SONUÇ AÇIKLANDIKTAN SONRA TEMİZE GİDİLEMEZ, ONUN YÜZÜNDEN BEN ÜÇ AY MARMARADA KALDIM, SULTANBEYLİYİ BİLİRSİNİZ BİLMEM AMA ORDAKİ BİR CAMİYE GİTTİM CUMA NAMAZI İÇİN, HERŞEY GÜZELDİ BİRDEN HOCANIN TAVIRLARI DEĞİŞİP DİNİ KÖTÜ YÖNLERDE KULLANDIĞI.... TÜRKİYE CUMHURİHETİ LAİKTİR LAİK OLARAK KALACAK KİMSE KİMSEYE DİNLE SALDIRAMAZ DİNİMİZDE ZORMA YOKTUR HERKES BU KONULARI KAPATSIN. DELİNİN BİRİSİ KUYUNUN İÇİNE BİR TAŞ ATTI HERKES ONU ÇIKARTMALA UĞRAŞIROR. BIRAKIN SU DOLSUN BOĞULSUN. DAĞİLİ VE HARİCİ KONTROLLERİ YAPIP KULE KALKIŞ İZNİ ALARAK UÇUŞA GEÇELĞİM, YAKIT BİTMEDENDE GÜVENLE YERE İNELİM.....................  |
smoothride
üye
7
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 10/06/2005 : 03:22:01
Haaa ??? En son arkadaşım bir kaç şeyler yazmaya çalışmışsın fakat kaybolduk yaa. Bahadır şu acayip adam hakkındaki yazdığın Kız arkadaş ve Ülke olayına çok güldüm abi. Site bayağı renklenip güzelleşmeye başladı.350 Smooth  |
flyrs
üye

Turkey
36
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 10/06/2005 : 03:48:05
Sayin mod ayfercim bu konuyu yaklasik 2 aydir gozlemliyorum bugune kadar hic bir mod arkadas buna engel olmadi ben sadece seyrettim cevap vermeye luzum bile gormedim lutfen birazdaha dikkat edelim ayrica bu siteye bir cok genc pilot nasil olunur hakkinda bilgi edinmek icin bir cok bolume yazi yaziyor bunlarida bir yerde bir bolum altinda toplamaya nedersiniz ....  |
ayfercim
Moderator

Turkey
46
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 10/06/2005 : 04:11:07
sevgili flyrs , sizde haklisiniz fakat herkonuda mudahale etmeye kalkarsak bu sitenin tadi tuzu kacar.konular gercekten rahatsiz edilmeye baslandiginda mudahale etmeyi tercih ediyoruz.. bu siteye katilan her uyenin siteyi sahiplenmesinide diliyoruz.sizler bu sitenin birer parcasisiniz..ve forumu kullananlarin bu birligi daha cok koruyabilecegine inaniyorum.. ben isterdim ki siz 2 aydir uzaktan seyretmek yerine siteyi dahada sahiplenerek bu tarz konusmalara kendi icinizde engel olabilseniz..surekli mudahale etmekten bende diger arkadaslarimda hoslanmiyor ayrica cokda sempatik gelmiyor bana ama mecbur kalinca uzgunum konularida forumdan kaldirmak zorunda kalabiliyoruz.. **** Tayyareci Moderator*****  |
flyrs
üye

Turkey
36
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 10/06/2005 : 04:29:51
Sayin Mod ayfercim cevabin ve alakan icin cok tesekkurler bazen uye arkadaslarin kavgalarina dahi sahit oluyoruz dedinizde cok haklisiniz bazen cevap vermemek en buyuk tepki oldugunuda dusunurum cunku kucuk ve basit seyler icin ne dil dokmeye nede iki satir yazi yazarim bir arkadasin yardima ihtiyaci varsa elimden geleni yapar bildiklerimi dokerim . pilot nasil olunur hakkinda bir bolum acilacakmi .... Saygilarimla MD.82
 |
ayfercim
Moderator

Turkey
46
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 10/06/2005 : 04:59:24
Elbette forum icnde de pilot nasil olunura yer verilebilir.bukonu zaten bu forumda sikca konusulan bir konudur..yalniz hatirlatmak isterim ki tayyareci ana sayfamizin sol ust kosesinde 'genel havacilik ' bolumu alt basliginda " nasil havaci olunur ? " bolumunde cok detayli olarak bilgi verilmektedir.. askeri ,sivil,sportif havaci nasil olunur? konusunda ayrintili bilgi yerli ve yabci ucus okullari hakkinda bilgi bulunmaktadir.. ben yinede linki vermek isterim.. http://www.tayyareci.com/nasilhv.htm emniyetli ucuslar .. ***Tayyareci Moderator*** Edited by - tayyareci on 10/06/2005 07:45:32
|
pilotgökçe
üye

Turkey
78
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 10/06/2005 : 19:04:55
BURASI HAVACILIK SİTESİ ONA GÖREE.GÖKÇE
 |
ANKA
üye
Turkey
21
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 14/06/2005 : 19:12:56
sevgili büyüklerim ( ki hepinizin bilginiz benden fazla olması hasebiyle )sizler benden daha iyi bilirsiniz ama benim bir sorum olacak bazılarımız bu yazıları yazan kişiyi kötülüyor ama bence biraz haksızlık yapılıyor bu kişi tabiiki bu yazılar belki bu sitenin yeri değil ama en azından bu sitenin DÖK İÇİNİ bölümüne yazıyor sonuçta havacılıkla ilgili yazılarımızın içine yazıları yazmıyor sonuçta oraya giren ister o yazıyı yazar ister okumaz kişiye kalmış zira sitede havacılıkla ilgili olmayan başka yazılarda var eğer bir temizlik yapılıyorsa hepsi yapılmalı.  |
bedri
üye
Turkey
22
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 15/06/2005 : 16:10:27
Sevgili havacılık dostları. Biraz önce o arkadaşa tepkinizi gösteren yazılarınızı okudum ve çok gururlandım.Tüylerim diken diken oldu desem yeridir.Yani Türk gencinin ve insanının bu tür olaylara ve bu tür insanlara tepkisini göstermesi,sessiz kalmaması beni çok sevindirdi.İşte Ulu Önder M.K. Atatürk'ün hayalini ettiği Türk genci bu işte;akıllı, baş kaldıran,saygılı,gururlu.Hepinize saygılar,iyi uçuşlar.  |
pilotgökçe
üye

Turkey
78
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 16/06/2005 : 01:13:49
quote:
Sevgili havacılık dostları. Biraz önce o arkadaşa tepkinizi gösteren yazılarınızı okudum ve çok gururlandım.Tüylerim diken diken oldu desem yeridir.Yani Türk gencinin ve insanının bu tür olaylara ve bu tür insanlara tepkisini göstermesi,sessiz kalmaması beni çok sevindirdi.İşte Ulu Önder M.K. Atatürk'ün hayalini ettiği Türk genci bu işte;akıllı, baş kaldıran,saygılı,gururlu.Hepinize saygılar,iyi uçuşlar.
senin sözlerinde çok umutlu arkadaşım sen sağ ol türk genci sessiz kalmaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E.GÖKÇE
 |