ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 SİNDEL UÇUŞ OKULUNDA BÜYÜK KAN KAYBI
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Black
üye

50
Cevap
Gönderilme Tarihi - 10/06/2005 :  15:17:42  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla

Herkese Merhabalar

Yoğun uçuşlarımdan dolayı uzun zamandır yazamamıştım ama malum yaz sezonu geldi,dün öğrendiğim bir konu gerçekten çok canımı sıktı ve sizinle bunu paylaşmak istedim.
Hepimizin malumu Sindel Uçuş okulunun son zamanlarda yapmış olduğu atakları ve bir sivil teşebbüs olarak yapmış olduklarını bir havacı olarak takdir etmemek mümkün değil.Peki bu başarılı girişimler kimin eseriydi ve bu müesseseyi güzel hale getiren kimdi?.Her ne kadar kendisi ile tanışmasamda yaptıkları ile camiada kendisinden söz ettiren Sn Akın PEKER'di.Kendisi Kara Havacı bir Pilot olan Akın PEKER zekası ve becerikliliği ile bu uçuş okulunu Türkiye'nin en yetkili okulu haline getirme başarısını kadrosuyla elde eden; Akın PEKER ne yazıkki uçuş okulundaki görevinden istifa etmiş.
Peki şimdi buna ne denir bilmemki,ama şu bir gerçekki güzel olan her şeyi biz millet olarak kısa sürede yıkmayı başarabiliyoruz.
Umarım bu kan kaybı bu uçuş okulu için bir çöküşün başlangıcı olmaz,çünkü duyduğum kadarıyla Sn Akın PEKER JAR konusunda Türkiye'deki en uzman kişilerden birisiymiş.
Ben kendisini yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum,umarım bu çalışmalarını başka yerlerde'de görme imkanımız olur..Ülkemizin böyle insanlara ihtiyacı var
Saygılarımla

pilotgökçe
üye

Turkey
78 Cevap
Gönderilme Tarihi - 10/06/2005 :  19:03:33  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
türkiyedeki en yetkili uçuş okullarından olan TARKİM UÇUŞ OKULUNDANDA KİMLER GİTTİ AMA BUNA COK ÜZÜLDÜK!!!!!!!!NE YAPALIM HAYAT İŞTE

E.GÖKÇE
Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000