ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 paralı planör uçuşu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
teyyareci
üye

1
Cevap
Gönderilme Tarihi - 11/06/2005 :  18:22:36  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
arkadaşlar hepinize selam ben nadir forumu takip eden tembellerdenim.
ellerinize ve dillerinize sağlık forum çok güzel ve bilgilendirici bende bir katkıda bulunmak istiyorum özellikle t.h.k ile ilgili yazı yazan herkese bir haber bu.nacizane zamanında paraşütle atlayış yaptığım inönü kampında planör ile uçmak istemiş ve geri çevrilmiştim kötü bir amacım yoktu sadece o motorsuz aletler nasıl uçuyor merak etmiştim.sizi sıkmayayım bir iş gezisinden dönerken inönüye uğradım bir soluk almak için ve masada oturan bir kaç kişi planör uçuşundan bahsediyordu kulak misafiri oldum ve 20 milyon gibi bir ücrete 15-20 dk uçtuklarını öğrendim.hemen planörcülerin yanına gittim ve uçtum.... uçtum nasıl yani yok felan demediler verdim 20 milyonu uçtum harika bir deneyimdi.biraz hızlı oldu ama winç sistemi ile kalkıp tepelerde dolaştık havada beni uçuran göksel hoca bu uçuşların artık böyle devam edeceğini ve her hafta 10-20 arası misafir uçuşu yaptıklarını söyledi( hava şartlarını na ve öğrenci durumuna göre ayarlama yapılıyormuş)
yere inince bir bayan hoca ile de konuştuk bazı pilotaj sınavına girecek öğrenciler bir kaç hafta sonra gelip para verip 2-3 saat planör ile uçmak için rezervasyon yaptırmış.
eğer benim gibi içinde ukte kalanlar varsa yoları düşünce inönüye uğrasınlar derim yalnı hafta sonları mesai yokmuş.
sizi meşgul ettiysem affola
HEARTAGRAM
üye

21 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/06/2005 :  23:32:12  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
COK TESEKKURLER BİZİ BİLGİLENDİRDİGİN İCİN...

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000