eyasakurt
üye

Turkey
50
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 13/06/2005 : 21:55:20
Evet arkadaşlar 341.kartal filo olarak bir film hazırlıyoruz, teaser yayınlandı yakında full filmde geliyor, bir bakın fikir belirtin. Sevgiler.

http://mail.baskent.edu.tr/~20094337/movie/Flight_of_Eagle_TEASER.rar
|
scorpion22
üye

Turkey
183
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 14/06/2005 : 00:35:04
Hollywood daki flim stüdyolarından yardım almadıysanız çok iyi:)Şaka bir yana güzel olmuş.Müzik secimi çok iyi.Ama bordo panel çekimlerinde yapmak istediğiniz ani görüntü değişiklikleri üzerin de biraz daha durmanızı öneririm.Müzikteki vurgularla uyumlu geçişlerle çok daha iyi olur.Screenshot'lar kullanmanız bu geçişlerin daha hızlı ve uyumlu olmasını sağlayabilir diyorum.(bence tabi).........İŞYOKGÜÇYOK PICTURES :) ...(YANLIŞ ANLAMADIM DEĞİL Mİ?) Edited by - scorpion22 on 14/06/2005 00:38:36 |
lordbogart
üye

Turkey
56
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 14/06/2005 : 00:44:43
59saniyenin yarısı boş. Sound track i alıntı olmadan yapılabilirse çok güzel olur . Görüntüler fena değil ilerisi için daha iyi görüntüler gelir. İt dalışları görüntüleri düşman görüntüleri içindende gelecekse daha güzel olur . hayaletlerle dövüşüyor olunmaz herhalde. Örneğin basit bir konu(Yüzbaşı Volkandan Yıldız Savaşlarına Giriş) Türk Hava Sahasına Giren işaretsiz bir uçağın peşine takılmak dağların arasında manvralar yaparak ustalığını göstermek. Kurgusal düşünürsek ise ileriki dönem savaşlarında F-16 ların savaşları veya filmin başında SU 27 nin vurluşu tabiki herkes şanslı olamaz, meşhur cobra hareketi ile savaşlar. Tabiki bu film ise film hileleride olcaktır Kurgusal demişken deni dönem uçakların savaşlarıda olur herhalde. İlerisini bekliyoruz...  |
eyasakurt
üye

Turkey
50
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 14/06/2005 : 03:13:30
Arkadaşlar teaser bu diğer görüntüler daha iyi olacak tabiki, bu filmin yönetmeni arkadaş çekinler için 200 gb hdd aldı, çalışıyoruz, bu arada doğrudur iş yok güç yok pictures   |
EnbiTurk
üye
USA
23
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 14/06/2005 : 08:56:42
Hani bir de ozenti olup da ingilizce yazmasaydaniz, bir de ozentiligi "comming" diye elinize gozunuze bulastirmasaydiniz daha da iyi olacakti.  |
hakan737
üye

Turkey
279
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 14/06/2005 : 20:07:18
genel olarak güzel, kısıtlı olanakları (spotview, exrternal camera vb) gayet güzel kulanmışsınız. Yukarıdaki bir görüşe katılıyorum, panellere bakışlardaki kurgu genele uymamış, titrek bir hava vermiş oysa geri kalanlarda bir yumuşaklık var.orada biraz daha çalışmak lazım. İngilizce olması soru işareti, olsada olur olmasada olur ama madem siz yapıyorsunuz ingilizce yerine Türkçe -belki- tercih edilebilirdi. Fragman'ı beğendim, beklentimin üzerinde profesyonel ve emek harcanmış, umarım kalanıda böyle olur yoksa en ufak bir yerde "buda böyle olsun" olursa sonu gelmez. Ha birde çok kasmayın afişdi müzikdi vs diye ve herşeyden önemlisi bunu eğer insanlar izlesin diye yapacaksanız bazı kişisel beğeni kriterlerini genelin beklentisine uydurmak gerekebilir (gerekmelidir demiyorum).Örneğin afiş, müzik seçimi vs.elinize sağlık Hakan737Guven

|
flyrs
üye

Turkey
36
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 15/06/2005 : 03:58:26
Bu ise emek veren arkadaslara kolay gelsin guzel bir yapim olmusMD82 |
eyasakurt
üye

Turkey
50
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 16/06/2005 : 22:35:59
quote:
genel olarak güzel, kısıtlı olanakları (spotview, exrternal camera vb) gayet güzel kulanmışsınız. Yukarıdaki bir görüşe katılıyorum, panellere bakışlardaki kurgu genele uymamış, titrek bir hava vermiş oysa geri kalanlarda bir yumuşaklık var.orada biraz daha çalışmak lazım. İngilizce olması soru işareti, olsada olur olmasada olur ama madem siz yapıyorsunuz ingilizce yerine Türkçe -belki- tercih edilebilirdi. Fragman'ı beğendim, beklentimin üzerinde profesyonel ve emek harcanmış, umarım kalanıda böyle olur yoksa en ufak bir yerde "buda böyle olsun" olursa sonu gelmez. Ha birde çok kasmayın afişdi müzikdi vs diye ve herşeyden önemlisi bunu eğer insanlar izlesin diye yapacaksanız bazı kişisel beğeni kriterlerini genelin beklentisine uydurmak gerekebilir (gerekmelidir demiyorum).Örneğin afiş, müzik seçimi vs.elinize sağlık Hakan737Guven
Hakan abi o wiev olayını bende çözemedim, yapan arkadaşla bir görüşeceğim o konuyla ilgili.  |