Değerli Arkadaşlarım, CHEROKEEBOY33 pilot olmadığı halde pilot gibi davranan boylece kişilik sahibi olduğun zannederek sizleri kandıran TAYYARECİ FORUM için gereksiz biridir. Başkalarına ve TAYYARECİ FORUMa zarar vermeye başlamasaydı pilot olmadığını tespit edemeyecek, yazılarını kaldıramayacaktık.
Onu arayanlar için soyluyorum, bende baska bir isimle MNG de veya SAGA da uçan bir pilot gibi davransam, kulaktan kulağa yayılan soylentileri burada gerçekmiş gibi anlatsam hoşunuza gider mi?
Maalesef her forumda boyle kisiler çıkıyor. Sanırım bu açıklamadan sonra CHEROKEEBOY33 ve benzerleri ile ona çanak tutmaya kalkışanların peşine takılmazsınız.
Öyle veya böyle hiçbir havacı, havacılık sektörüne zarar vermek için çalışmaz. Zarar vermeye çalışıyorsa zaten havacı olmadığı ortadadır.
Özellikle böyle suçlayıcı yazılarda (CHEROKEEBOY33 ün yazıları gibi)yazan gerçek kimliğini ortaya koyamıyorsa o yazının değeri sıfırdır. Sadece FORUMa ve kendine zarar verir.
CHEROKEEBOY33 ile ilgili herşeyi açıklamadım.
En iyisi bu konuyu unutun, bu konuda daha fazla yazışarak O na değer vermeyin.
Forumu bilgi paylasımı ve ortaya pozitif sonuçlar ile davranış biçimleri çıkaracak seviyeli tartışmalar için kullanmanızı öneririm.
Tüm arkadaşlarıma saygı ve sevgilerim sunuyorum.
TAYYARECİ
Celal UZAR
0532 3321912