ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 CHEROKEEBOY33 'ün yazıları ne oldu?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
fasulye
üye

7
Cevap
Gönderilme Tarihi - 22/06/2005 :  14:05:51  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhaba,
Pilotluk ve THY 'ye alınış hikayesini detaylarıyla anlatan ve merakla okuduğumuz CHEROKEEBOY33 'ün bu konudaki yazıları kaybolmuş, ya da ben bulamıyorum. Başına ne geldiğini bilen var mı?

SUNDOWNER
üye

24 Cevap
Gönderilme Tarihi - 22/06/2005 :  15:03:13  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Abimiz halkalidaki eviyle tadilat vs. isleri yaptigindan yazamiyacak bu hafta herhalde...Cumartesi pilotlar odasinda gorustuk en son

Sayfa Başına Git

Skyhero
üye

24 Cevap
Gönderilme Tarihi - 23/06/2005 :  08:19:19  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Cherokeeboy33 un yazilari THY içinde olan olaylari detayiyla anlattigi için forum sayfalarindan ç1karilmis sanirim..Birileri rahatsiz oldu heralde...

Sayfa Başına Git

tayyareci
Moderator

Turkey
13 Cevap
Gönderilme Tarihi - 24/06/2005 :  10:12:47  Profili Göster  Ziyaret tayyareci'ın Anasayfasını   tayyareci a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Değerli Arkadaşlarım,

CHEROKEEBOY33 pilot olmadığı halde pilot gibi davranan boylece kişilik sahibi olduğun zannederek sizleri kandıran TAYYARECİ FORUM için gereksiz biridir. Başkalarına ve TAYYARECİ FORUMa zarar vermeye başlamasaydı pilot olmadığını tespit edemeyecek, yazılarını kaldıramayacaktık.

Onu arayanlar için soyluyorum, bende baska bir isimle MNG de veya SAGA da uçan bir pilot gibi davransam, kulaktan kulağa yayılan soylentileri burada gerçekmiş gibi anlatsam hoşunuza gider mi?

Maalesef her forumda boyle kisiler çıkıyor. Sanırım bu açıklamadan sonra CHEROKEEBOY33 ve benzerleri ile ona çanak tutmaya kalkışanların peşine takılmazsınız.

Öyle veya böyle hiçbir havacı, havacılık sektörüne zarar vermek için çalışmaz. Zarar vermeye çalışıyorsa zaten havacı olmadığı ortadadır.

Özellikle böyle suçlayıcı yazılarda (CHEROKEEBOY33 ün yazıları gibi)yazan gerçek kimliğini ortaya koyamıyorsa o yazının değeri sıfırdır. Sadece FORUMa ve kendine zarar verir.

CHEROKEEBOY33 ile ilgili herşeyi açıklamadım.

En iyisi bu konuyu unutun, bu konuda daha fazla yazışarak O na değer vermeyin.

Forumu bilgi paylasımı ve ortaya pozitif sonuçlar ile davranış biçimleri çıkaracak seviyeli tartışmalar için kullanmanızı öneririm.

Tüm arkadaşlarıma saygı ve sevgilerim sunuyorum.

TAYYARECİ
Celal UZAR
0532 3321912

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000