ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 CHEROKEEBOY33 YAZILARI NEDEN FORMDAN ÇIKARILDI?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Skyhero
üye

24
Cevap
Gönderilme Tarihi - 23/06/2005 :  08:24:48  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
THY de ucan bir pilot olan arkadasimizin basindan gecenleri bizlerle paylastigi yazilarinin neden forumdan çikarildigini anlayamadik..

HEARTAGRAM
üye

21 Cevap
Gönderilme Tarihi - 23/06/2005 :  19:57:21  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
anlayabilecegimizi de sanmiorum...

Sayfa Başına Git

Sirer
üye

Turkey
47 Cevap
Gönderilme Tarihi - 23/06/2005 :  23:25:50  Profili Göster  Ziyaret Sirer'ın Anasayfasını   Sirer a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
En son gördügüm bir mesajda , bir abi, kendini tanitmisti, devrelerinin ona Dipçik diye hitap ettigini ve bir havayolunda müdür olarak calistigindan bahsedip, Syn; Cherokeeboy33 'ü tanidigini ve yazilarini baska birinin agzindan yazdigini belirtmisti, akibeti nedir konunun bilmiyorum...
Saygilarimla...
MALUMAT

4.Air Force &
411.Turkish Raiders Squadron Commander
www.turkishstars.comSayfa Başına Git

BLACKOUT
üye

48 Cevap
Gönderilme Tarihi - 24/06/2005 :  01:17:56  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Tabii ki başkası ağzından yazacak. Niye kendini hedef göstersin ki? Sonderece doğru yaptığı. Eğer gerçekleri yazıyorsa bundan hoşlanmayacak bir sürü insan onu hedef alabilir. Önemli olan kim olduğu değil zaten gerçekleşenleri yazması.

Sayfa Başına Git

Sirer
üye

Turkey
47 Cevap
Gönderilme Tarihi - 24/06/2005 :  03:07:08  Profili Göster  Ziyaret Sirer'ın Anasayfasını   Sirer a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
MUTABIK, SON MESAJI YAZAN ABININ YORUMU FARKLIYDI, BELKI BURADA ICERIGI TAM OLARAK HATIRLAYAN BIRILERI VARDIR,
SAYGILARIMLA...

4.Air Force &

tayyareci
Moderator

Turkey
13 Cevap
Gönderilme Tarihi - 24/06/2005 :  10:10:47  Profili Göster  Ziyaret tayyareci'ın Anasayfasını   tayyareci a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Değerli Arkadaşlarım,

CHEROKEEBOY33 pilot olmadığı halde pilot gibi davranan boylece kişilik sahibi olduğun zannederek sizleri kandıran TAYYARECİ FORUM için gereksiz biridir. Başkalarına ve TAYYARECİ FORUMa zarar vermeye başlamasaydı pilot olmadığını tespit edemeyecek, yazılarını kaldıramayacaktım.

Onu arayanlar için soyluyorum, bende baska bir isimle MNG de veya SAGA da uçan bir pilot gibi davransam, kulaktan kulağa yayılan soylentileri burada gerçekmiş gibi anlatsam hoşunuza gider mi?

Maalesef her forumda boyle kisiler çıkıyor. Sanırım bu açıklamadan sonra CHEROKEEBOY33 ve benzerleri ile ona çanak tutmaya kalkışanların peşine takılmazsınız.

Öyle veya böyle hiçbir havacı, havacılık sektörüne zarar vermek için çalışmaz. Zarar vermeye çalışıyorsa zaten havacı olmadığı ortadadır.

Özellikle böyle suçlayıcı yazılarda (CHEROKEEBOY33 ün yazıları gibi)yazan gerçek kimliğini ortaya koyamıyorsa o yazının değeri sıfırdır. Sadece FORUMa ve kendine zarar verir.

CHEROKEEBOY33 ile ilgili herşeyi açıklamadım.

En iyisi bu konuyu unutun, bu konuda daha fazla yazışarak O na değer vermeyin.

Forumu bilgi paylasımı ve ortaya pozitif sonuçlar ile davranış biçimleri çıkaracak seviyeli tartışmalar için kullanmanızı öneririm.

Tüm arkadaşlarıma saygı ve sevgilerim sunuyorum.

TAYYARECİ
Celal UZAR
0532 3321912

Sayfa Başına Git

Sirer
üye

Turkey
47 Cevap
Gönderilme Tarihi - 25/06/2005 :  16:46:40  Profili Göster  Ziyaret Sirer'ın Anasayfasını   Sirer a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Teşekkürler Uzar ağabey...

4.Air Force &

Tegent
üye

Turkey
10 Cevap
Gönderilme Tarihi - 25/06/2005 :  19:07:03  Profili Göster   Tegent a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Konuyla ilgli eleştrilerimi sahte pilota topicde yazmıştım..Hatta THY de bir pilot olduğunu sanarak çok da kibar bir üslupda yazmıştım.. Bana kızan arklar olmuştu..

Neysee.. Konuyu takip edip silinmesinde yardımcı olan arkdaşlara teşekkürler.

Sayfa Başına Git

Skyhero
üye

24 Cevap
Gönderilme Tarihi - 26/06/2005 :  07:12:11  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Cherokeeboyun bahsettiği konularda verdiği detaylar gerçekten pilot olmayan birinin pek bilebilecgi şeyler değil bunuda gözününde bulundurmak gerekmekte.

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000