ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 TEKNOLOJİ
 model uçak
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
mehmetseval
üye

Turkey
1
Cevap
Gönderilme Tarihi - 02/07/2005 :  20:06:29  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
slm. ben bu siteyi yeni keşfettim. gerçekten süper!!!!!.
ben model uçak almak istiyorum. şöyle ucuz bi şey. ancak aydında satılmıyo. internetten nerden alabilirim. thk'nın ucuz oluyomuş, ama bulamadım. yardım lütfen...

lordbogart
üye

Turkey
56 Cevap
Gönderilme Tarihi - 02/07/2005 :  21:24:03  Profili Göster  Ziyaret lordbogart'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
http://www.modelci.net
Not: Bu site de tek eksik Galiba model uçak bölümü hazksızmıyım?

Sayfa Başına Git

kaptan86
üye

24 Cevap
Gönderilme Tarihi - 03/07/2005 :  03:12:44  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
valla abi aynı soruyu ben de sordum. ama modelcilikten anlayan pek yok galiba...!!!
bu aynı soruyu genel/model ucak bölümünde değindim, bilginize

Sayfa Başına Git

piloçe
üye

Turkey
117 Cevap
Gönderilme Tarihi - 03/07/2005 :  17:16:33  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhabalar

Bildigim kadariyla Ankara Türk Kusunda satiliyor. Ben en son oraya 23 haziran da gitmistim o zaman satiliyordu. Ama hala satiliyor mu bilmiyorum. Bir sorun isterseniz.

PİLOÇE
tugce@eser.gen.trSayfa Başına Git

mokus
üye

Turkey
3 Cevap
Gönderilme Tarihi - 03/07/2005 :  18:47:06  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
arkadslar banada model ucalar konusunda yarımcı olurmusuz özellikle savaş ucgı modeli 7 tane alacam lütfen cevap bekliyorum

en büyük idealim pilot olmakSayfa Başına Git

haluksevel
Moderator

Turkey
203 Cevap
Gönderilme Tarihi - 04/07/2005 :  00:03:29  Profili Göster  Ziyaret haluksevel'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Sevgili Arkadaşlar,

Size Tayyareci'nin ön sayfasını dikkatlice bakıp incelemenizi öneriyorum. Orada sol tarafta "Sportif Havacılık" başılığı altında "Model Uçak" alt başlığı var. Yurtiçi ve yurtdışı birçok modelcilik sitesi ile ilgili linkleri bulabilirsiniz. Ayrıca "Aircraft Resource Center" uluslararası bir modelcilik sitesidir. Satış yoktur ama her türlü model incelemesini bulabilirsiniz. Ülkemizde de www.modelci.com'u öneririm. İzmir'de yaşayanlar için ise ilave önerim Ege Model olacaktır (Ben de eski bir modelciyim. MiG jet serisi MiG-9'dan başlıyarak MiG-31'e kadar tamam. Bir de Sukhoi Su-27 serisini tamamladım. Araştırma ve site çalışmalarımdan vaktim olursa 1950 sonrası THvKv uçaklarını tamamlamak istiyorum; maketçilik havacılık aşıklarının en büyük tutkularından biri. Birçok havacılık tutkunu ilk olarak bu aşkı maket uçakla tatmıştır).

Bir hususta arkadaşlarımız yerden göğe kadar haklılar. Sitemizde "Model Uçak-Maket Uçak" diye bir bölüm yaok maalesef. Ben bu konuyu Sevgili Webmaster'imize bildireceğim. En kısa zamanda bu eksiklik yerine getirilecektir. Rus modellerindeki eksikleri zamanında ararken nasıl kıvrandığımı bugün gibi hatırlıyorum. Benim gibi birçok kişide böyle birikimler vardır, niye paylaşmayalım ki...

Sevgi ve saygılarımla

Haluk SEVEL

Edited by - haluksevel on 04/07/2005 00:08:55Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000