ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 Ferhat
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Ferhat
üye

3
Cevap
Gönderilme Tarihi - 10/03/2002 :  00:59:54  Profili Göster  Ferhat 'a bir ICQ Mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Selamlar
ozellike kocatepe muhribinin batirilmasi ile ilgili bilgi ve resim ariyorum
kocatepe ile beraber hareket eden ve yara alan maresal fevzi cakmakin subaylarindan birisi bir dergiye "baraj atisi ile maalesef 18 ucagimizi dusurmusuz" diyor, dogru mu?
nasa
üye

Turkey
78 Cevap
Gönderilme Tarihi - 10/03/2002 :  09:18:17  Profili Göster  Ziyaret nasa'ın Anasayfasını   nasa a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
google.com 'dan arama yaparak bulabilirsin gerekli bilgiyi..

Aliens - We Are Alone?Sayfa Başına Git

flyingfortress
üye

Turkey
81 Cevap
Gönderilme Tarihi - 13/03/2002 :  18:39:08  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Ferhat,
Ne oldu, bulabildin mi Kibris baris harekati ile ilgili birseyler, resim-yazi vs?
son durum hakkinda haberdar edersen sevinirim. bende de bisyeler olacakti ama armama lazim bir ara bakarim
hangi dergiyidi senin su bahsettigin?
selamlar

ultimate simulator
projects designerSayfa Başına Git

nasa
üye

Turkey
78 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/03/2002 :  16:04:08  Profili Göster  Ziyaret nasa'ın Anasayfasını   nasa a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

Ferhat,
Ne oldu, bulabildin mi Kibris baris harekati ile ilgili birseyler, resim-yazi vs?
son durum hakkinda haberdar edersen sevinirim. bende de bisyeler olacakti ama armama lazim bir ara bakarim
hangi dergiyidi senin su bahsettigin?
selamlar

ultimate simulator
projects designer

Ben de Bilgi,Foto isterim (: nasa@c4.com ya da Foruma yazarsan sevinirim..

Aliens - We Are Alone?Sayfa Başına Git

Ferhat
üye

3 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/03/2002 :  21:40:31  Profili Göster   Ferhat a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Herhangi birsey bulamadim,
Sözkonusu röportaj Akis dergisinin 1987 yilinin Agustos sayilarindan birinde yayinlanmis makalenin fotokopisi

Sayfa Başına Git

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 15/03/2002 :  16:55:56  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhabalar;

Güven Erkaya & Taner Baytok'un "Bir Asker,Bir Diplomat" kitabında,Kocatepe gemisinin komutanı olan Güven Erkaya'nın kendi ağzından olayı okuyabilirsin.

Bu arada Kıbrıs Barış Harekatı'nda SAT komandolarının yaptığı operasyonlar üzerine bir şey bulursan,bana yollamanı rica ediyorum.

Sevgiler
Birgi

Sayfa Başına Git

Voyager
üye

Turkey
20 Cevap
Gönderilme Tarihi - 15/03/2002 :  19:29:18  Profili Göster  Ziyaret Voyager'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Kocatepe olayı ile ilgili bilgi edinmek isteyen arkadaşlar için güvenilir bir kaynak olacağına inandığım bir kitap ismi de ben vermek istedim:

Tarihe Düşülen Notlar (Emin ÇÖLAŞAN)

Sayfa 341-384Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000