Ferhat
üye
3
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 10/03/2002 : 00:59:54
Selamlar ozellike kocatepe muhribinin batirilmasi ile ilgili bilgi ve resim ariyorum kocatepe ile beraber hareket eden ve yara alan maresal fevzi cakmakin subaylarindan birisi bir dergiye "baraj atisi ile maalesef 18 ucagimizi dusurmusuz" diyor, dogru mu?
|
nasa
üye

Turkey
78
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 10/03/2002 : 09:18:17
google.com 'dan arama yaparak bulabilirsin gerekli bilgiyi..Aliens - We Are Alone? |
flyingfortress
üye

Turkey
81
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 13/03/2002 : 18:39:08
Ferhat, Ne oldu, bulabildin mi Kibris baris harekati ile ilgili birseyler, resim-yazi vs? son durum hakkinda haberdar edersen sevinirim. bende de bisyeler olacakti ama armama lazim bir ara bakarim hangi dergiyidi senin su bahsettigin? selamlarultimate simulator projects designer |
nasa
üye

Turkey
78
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 14/03/2002 : 16:04:08
quote:
Ferhat, Ne oldu, bulabildin mi Kibris baris harekati ile ilgili birseyler, resim-yazi vs? son durum hakkinda haberdar edersen sevinirim. bende de bisyeler olacakti ama armama lazim bir ara bakarim hangi dergiyidi senin su bahsettigin? selamlarultimate simulator projects designer
Ben de Bilgi,Foto isterim (: nasa@c4.com ya da Foruma yazarsan sevinirim..
Aliens - We Are Alone? |
Ferhat
üye
3
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 14/03/2002 : 21:40:31
Herhangi birsey bulamadim, Sözkonusu röportaj Akis dergisinin 1987 yilinin Agustos sayilarindan birinde yayinlanmis makalenin fotokopisi  |
birgi
üye

Turkey
392
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 15/03/2002 : 16:55:56
Merhabalar;Güven Erkaya & Taner Baytok'un "Bir Asker,Bir Diplomat" kitabında,Kocatepe gemisinin komutanı olan Güven Erkaya'nın kendi ağzından olayı okuyabilirsin. Bu arada Kıbrıs Barış Harekatı'nda SAT komandolarının yaptığı operasyonlar üzerine bir şey bulursan,bana yollamanı rica ediyorum. Sevgiler Birgi  |
Voyager
üye
Turkey
20
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 15/03/2002 : 19:29:18
Kocatepe olayı ile ilgili bilgi edinmek isteyen arkadaşlar için güvenilir bir kaynak olacağına inandığım bir kitap ismi de ben vermek istedim: Tarihe Düşülen Notlar (Emin ÇÖLAŞAN) Sayfa 341-384 |