Gönderilme Tarihi - 13/03/2002 : 20:27:48
mail grubunda bahsedilen seminer olayi gercekten cok guzel bende askeri havacilikla ilgiliyim ve bu konuda bir sunum yapmak isterim ancak konu hem ilgi cekici olmasi hemde arastirma yapmami kolaylastirmasi bakimindan sizin secmenizi tercih ederim.her turlu fikire acigim onerilerinizi bekliyorum snipercan@yahoo.com
Gönderilme Tarihi - 16/03/2002 : 21:57:08
selam sevgili snipercan.. seminere göstermiş olduğun ilgiye çok teşekkür ederim.. seminer için özel bir konu seçilmedi.. önemli olan herkesin ilgisini çekecek konuların seçilmesi..bu sportif havacılık , hava fotoğraf , sivil havacılık yada askeri havacılık hatta havacılık tarihi gibi konular olabilir...konusunda uzman olan arkadaşlarımızdan bu girişimleri bekliyoruz tabii.. bende bukonuyla ilgili gruptan olumlu bir tepki bekliyorum ama bakalım nekadar olumlu gelişmeler olacak....umarım çabalar boşa gitmez..ilgili olmakla, birtakım faaliyetlere katılmak ayrı eylemler tabiiki.. forum sayfasına katılım ise sanırım biraz zaman alacak ilk zamanlar bu durgunluklar yaşanır.. bireysel olarak hepimizin birşeyler yapması gerektiği inancındayım.. en azından konuyu gruba duyurup buraya çekebiliriz.. değilmi ? sevgiler..
quote: mail grubunda bahsedilen seminer olayi gercekten cok guzel bende askeri havacilikla ilgiliyim ve bu konuda bir sunum yapmak isterim ancak konu hem ilgi cekici olmasi hemde arastirma yapmami kolaylastirmasi bakimindan sizin secmenizi tercih ederim.her turlu fikire acigim onerilerinizi bekliyorum snipercan@yahoo.com
Gönderilme Tarihi - 16/03/2002 : 22:25:06
peki ilk seminerin konusu ne olacak çok ağır bir konu olmamalı bence benim aklıma ılk gelen Hazerfen , Savmi uçman,Sabiha gökçen, gibi önemli isimleri tanımak olabilir işe en başından başlamak lazım demi ?
ilk seminerde katılımın yuksek olması dileğiyle orda görüşürüz :))
Gönderilme Tarihi - 16/03/2002 : 22:28:28
evet buna bende katılıyorum.sadece ilgilenmekle olmaz faaliyet lazım eylem hareket lazım yoksa kuru heyecan kısa zaman sonra sönecektir.iste bu yüzden bende bana gonderilecek askeri havacilikla ilgili bir konuyu anlatmak isterim aslında herhangi bir konu olmasada bir sohbet şeklinde konusabiliriz.cunku en son toplantıya ancak 11 kisi katılabilmis ve Izmirdeki dahada kotu 3 kisi yanlis bilmiyorsam.Ancak bu sohbette olay ulkeyi kurtarmaya giderse herkes kısa zamanda sıkılır o yuzden herkesin bilincli sozlerinde dikkatli olmasi lazim tabii bunuda abartmamak gerekli degilmi :))