izmarit
üye
Turkey
22
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 08/04/2002 : 14:40:41
7 nisan gunu admin@tayyareci.com mail adresinden nostalgiadelamuarte@hotmail.com isimli mail adresime gonderilen "tayyareci duyuru" konulu mail tamamen mail sifremi calmaya yonelik bir mail olarak duzenlenmistir bu ve buna enzer mail orneklerini son gnlerde tureyen kendini hacker zanneden cesitli bilgisayar lamerleri tarafından amacsızca kullanıcılara gonderilen bir ornekten baska bisi dildir bu maili actıgınızda karsınıza cıkan hotmail tarafınsdan duzenlenmis gibi gosterilen "pls re - enter your password " sayfasına kesinlikle sifrenizi tekrar girmeyiniz bu konu hakkında admin@tayyareci.com mail adresine sahip arkadasın bi acıklama yapmasını istiyorum itinayla tarih yazilir
|
flyingfortress
üye

Turkey
81
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 08/04/2002 : 21:15:04
Bence bosuna telas ediyorsun arkadas, "please re-enter your pasword" hotmailde siradan bir olaydir, pek cok defalar benim de karsima cikti? bazen paswordunu ya da kullanici adini yanlis girdiginde de bu yazi ekrana gelir. Ama bir e-maili actiginda da bu yazi cikiyordu neden öyle olduguna hiz anlam veremezdim. Bunu hatirlattigin iyi oldu, bakalim, gercek ortaya cikacaktir. selamalr remzi öztürk |
Admin
Forum Admin

Turkey
154
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 08/04/2002 : 23:49:28
quote:
Bence bosuna telas ediyorsun arkadas, "please re-enter your pasword" hotmailde siradan bir olaydir, pek cok defalar benim de karsima cikti? bazen paswordunu ya da kullanici adini yanlis girdiginde de bu yazi ekrana gelir. Ama bir e-maili actiginda da bu yazi cikiyordu neden öyle olduguna hiz anlam veremezdim. Bunu hatirlattigin iyi oldu, bakalim, gercek ortaya cikacaktir. selamalr remzi öztürk
Bahsettiğiniz e-mail ilk olarak Kanadalı Hackerlarca geliştirilmiş bir scripting mailidir. Siz maili açmaya çalıştığınızda passwordunuzu yeniden girmenizi isteyen klasik hotmail error sayfasıyla karşılaşırsınız. Aslında bu sayfa sadece Hackerlarca düzenlenmiş bir scripting sayfasıdır. Tabi siz sistemİN passwordunuzu hatırlamak istediğinizi sanarak yeniden girersiniz. Submit ettiğinizde ise eski ekrana hiç bir şey olmamış gibi geri dönersiniz. Ama ne yazık ki bir önceki sayfada submit ettiğiniz şifre hotmailin veritabanında sorgulanmak yerine Hackerın belirttiği adrese postalanmış yani güvensiz ellere geçmiştir. Eğer böyle bir olayla karşılaştıysanız şifrenizi ve hatta secret question'ı değiştirmenizi tavsiye ederim! Sevgi ve Saygılarımla; Türk Yıldızı |
nasa
üye

Turkey
78
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 09/04/2002 : 14:14:57
Hayır ark. bahsettiği normal Error değil, bu işi HTML Scriptleri ile yapıyorlar, ve şifrenizin çalındığını bile anlamıyorsunuz öyle bir durumla karşılaşırsanız şifre fln yazmayın..Aliens - We Are Alone? |
flyingfortress
üye

Turkey
81
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 09/04/2002 : 20:10:29
Maalesef cok sifre yazdim ben o sayfaya, Derken bana her ayin belli günlerinde exe. ile biten mailler gelmeye basladi actim ben bunlari bomba isareti cikti (neyse ki hotmailden viruslü dosya indirilemiyormus istesende) Sonra, zamanla ustalasinca su adrese bloc koyayim filtrleyeyim dedim. Baktim gene geliyor gene geliyor. Tevekelli adamlar sifreyi biliyor optionsa giriyor görüyorlar ordan. Aksam uyariniz üzere girip sifreyi degistirdim, sonra sekret questionu unutmustum dönüp onu da degistirdim sonra. Baya faydali oldu bu konuyu acmaniz, bunu bilmeyen bir kac hotmail kullanicisi arkadasim daha var onlara bildirecegim. tesekkürler remzi öztürk |
celaluzar
Murat Yüksek
7
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 12/04/2002 : 02:57:04
admin@tayyareci.com e maili bana ait. yasadiginiz olaylarla ilgim yok.celal uzar tayyareci webmaster quote:
admin@tayyareci.com mail adresinden nostalgiadelamuarte@hotmail.com isimli mail adresime gonderilen "tayyareci duyuru" konulu mail tamamen mail sifremi calmaya yonelik bir mail olarak duzenlenmistir ................. ....................bu konu hakkynda admin@tayyareci.com mail adresine sahip arkadasyn bi acyklama yapmasyny istiyorum
 |