Gönderilme Tarihi - 21/05/2002 : 12:57:48
Evet, tayyareci grubunun eski bir üyesi olmama rağmen yaklaşık 1 yıldır takip edemiyordum.Foruma da yeni üye oldum..Ben Turkisheagles flosunun bir üyesiyim..Tüm sanal pilotlara da burdan selam olsun..Şimdi herkesin tercihi tabiiki farklı olabilecektir..Kimse başka bir kimsenin zevk aldığı bir tercihi seçmek zorunda değildir..Şimdi 20 Mayıs itibariyle FA 2 sona erdi.. Fa 3 versiyonu başladı..Ben Fighter Ace 3 ü bir görün derim..O zaman uçmak neymiş, gerçekçilik neymiş anlayacaksınız diyorum..http://www.turkisheagles.net adresimizdir.Orada olay FA 2 uzerine kurulmuştu.Şimdi FA3 uzerine Volkan arkadaşımız çalışmalarına başlıyor.. Şahsi fikrime gelince..: Uçak ne kadar elektonikten uzaklaşırsa PİLOTAJ da o kadar artar diyorum..Yani bu durumda uçuştan daha çok zevk alırsınız ve pilotajınız da ön plana çıkar..Bu benim görüşüm..Bu yüzden 2. Dünya savaşı uçaklarını tercih ediyoruz..Filoca da birlikte olduğumuz zamanlar 2. Dünya savaşında İngiltere semalarında (Eğitim esnasında????)şehit düşen Türk Pilotlarımız anısına GB- Spitfire'larla uçuyoruz..Onların hepsinin ruhu şad olsun..Sanal da olsa onları temsilen uçtuğumuz için gururluyuz..Bütün dünyadan bizi o kdar çok tanıyan var ki....Herkese selamlar.. Cengiz Şengönül
Gönderilme Tarihi - 25/05/2002 : 21:33:54
Cengiz eskilerdensin ama buraya gelmekte geciktin.. özlettin kendini :) aramıza tekrar hoşgeldin.. umarım volkan'da kısa zamanda aramızda olur.. herkese iyi uçuşlar dilerim.. Ayfercim.....
Gönderilme Tarihi - 29/05/2002 : 09:38:39
Sevgili Ayfercim,
Volkan zaten aramizda. Zaman zaman bir araya gelip sitemiz için çalisiyoruz. "MiG-29'un kaçisi" ve Remzi'nin son makalesini, Tahsin Guney'in P-47 varyasyonlarini ve bir de WWI öncesi TuAF ucaklari sayfalarini beraberce hazirladik ve siteye monte ettik. Ben bu aralar "Istiklal Savasi-TuAF ucaklari"ni bitirmek üzereyim. Onu Volkan'la beraberce monte edecegiz. Yani anlayacaginiz, hem siteye yardimci oluyor hem de bana ogretmenlik yapiyor.