ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 Herkes Nerede?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
nasa
üye

Turkey
78
Cevap
Gönderilme Tarihi - 26/05/2002 :  09:24:32  Profili Göster  nasa'ın Sitesini Ziyaret Edin  nasa 'a bir ICQ Mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Uzun süredir Foruma msg yazılmıyor, herkes nerede? Tatilde mi yoksa (:

Aliens - We Are Alone?

serdaris
üye

Turkey
15 Cevap
Gönderilme Tarihi - 26/05/2002 :  11:08:05  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhaba
Buraya en son ben "Türk Hava kuvvetleri Filoları" başlıklı bir arkadaşımızın yazısını kopyalamıştım. O yazı bugün itibarıyle tam 41 kez okunmuş ama hiç bir şekilde cevap yazılmamış. Buradan şöyle bir sonuç çıkartabiliriz. Herkes tatilde değil buradalar ancak cevap veremeyecek veya değişik bir konu yazamıyacak kadar meşguller. yani pasifize durumdalar :)))

Saygılarımla,

Serdar Duman

Sayfa Başına Git

snipercan
üye

Turkey
119 Cevap
Gönderilme Tarihi - 26/05/2002 :  12:24:36  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
merhabalar,
Aslinda bu konu ile bir yazi ben yazacaktim ancak malesef su aralar hayatimin testlerini olmaktayim.ben yinede hergun kontrol ediyorum herkes nerde?

Ucmak yasamaktır.Sayfa Başına Git

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 26/05/2002 :  14:08:16  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhabalar !

Foruma kimsenin mesaj atmaması normal,yani sonuçta bilmeyen biri birşey sormadan,bilenler yanıtlayamaz.

Kafalarında soru olanlar da Can Ağbi'nin dediği gibi sınavlarla boğuşuyor olabilir

Sevgiler
Birgi

Sayfa Başına Git

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/05/2002 :  12:20:36  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
arkadaşlar yalnız forum değil mail olarakta hiçbirşey düşmüyo artık

fulasSayfa Başına Git

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/05/2002 :  12:22:19  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
[quote]
yalnız forum değilki artık mailde gelmiyo !

fulasSayfa Başına Git

nasa
üye

Turkey
78 Cevap
Gönderilme Tarihi - 30/05/2002 :  13:32:58  Profili Göster  Ziyaret nasa'ın Anasayfasını   nasa a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Hic sormayın kimse msg yazmıyor. Daha doğrusu soru soran yok (:

Aliens - We Are Alone?Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000