Gönderilme Tarihi - 28/05/2002 : 20:12:10
HERKESE MERHABA; BEN UÇAKLARA ÇOK MERAKLI BİRİSİYİMDİR BUGÜN İLK KEZ BURAYA MESAJ ATTIM.SİZE BİR SORU SORACAĞIM.TAHMİNİNİZE GÖRE UÇAĞA BİNMEK KEYİFLİMİ?BUNA HERKES EVET DİYECEK SANIYORUM AMA YİNEDE SORAYIM DEDİM.MESAJLARINIZI BEKLİYORUM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Gönderilme Tarihi - 31/05/2002 : 18:18:37
uacaga binmke keyifli mi yerine nasil bir duygu tarif edebilirmsiniz dese idin böyle yazardik: 1-arabaya binmek ne kadar keyifliyse öyle 2-araba ile süratli gitmek ne kadar keyifliyse öyle. yalniz ucak arabadan daha hizli gittigi icin kefi de daha fazla. 3-arabada hiz artisinda baglı olarak lastik sesi artar, uçakta da öyle. lakin bir süre sonra tekerlekler yerden kesilince ses de kesilir. 4. her iki aracin ileri hızlanmasının doğurduğu ivmne kuvveti sonucu arkaya yaslanma eğilimine ilaveten uçakalrda birde kalkış anında yerden yükselmeye bağlı oluşan yukarı doğru harekkette koltuğa doğru bastırılma hissi vardır. 5-her iki araç da virajlarda yana yatar bir farkla uçakalarda ortlama 30 dereceyi bulan bir açıyla yatarken arabada bu açıyla dönünce devrilmek mümkündür. uçak ise 60 derece yatsa bile devrilme olmamaktadır.
açıkca görüleceği üzere uçağa binmenin keyif katsayısı çok çok yüksektir. keyifli ve güvenli uçuşlar dileklerimle Remzi Öztürk görüldüğü gibi
Gönderilme Tarihi - 01/06/2002 : 22:04:20
merhabalar, bir kactanede ben ekleyeyim 1.eger arabanın camının üst tarafında yeryüzünü görüyorsan ayvayı yedin demektir :) 2.araba sürerken ellerini direksiyondan çekemezsin ama uçakta otopilot var:)arada dinlenirsin. 3.Araba ile 100km yi 45 dakikada uçakla en fazla 20 dakikada alırsın.ve trafik derdi yoktur inişler hariç 4.Yolcu uçagı pilotuysan otobus soforunden fazla kazanırsın ve karizman fazladır. 5. Savaş uçağı pilotuysan Gelmiş geçmiş en zevkli işi yapıyorsundur!!!!!!