zerogun
üye
Turkey
18
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 10/06/2002 : 17:51:44
Sevgili arkadaslarim,28.05.2002 tarihinde elim bie ucak kazasinda kaybettigimiz sevgili arkadasimiz Cengiz Oruc'un esi Özlem Oruc icin Sn.Levent Kocoglu tarafindan baslatilan yardim kampanyasi ile ilgili mesaji ekte sunuyorum, Saygilarimla, Zafer Ergun Sevgili Arkadaşlar, Bildiğiniz gibi, Pilot Cengiz ORUÇ arkadaşımızı 28.05.2002 tarihinde Adıyaman'da Husky ile ilaçlama görevi yaparken geçirdiği elim bir kaza sonucu yitirdik... Acımız çok büyük, ancak eşi Özlem ve ailesininki kadar olamaz herhalde... Kendisine sizin de huzurlarınızda başsağığı ve sabır diliyorum. Çok yakın arkadaşları olarak bizler Özlem'in manevi sıkıntısını hafifletebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ve Özlem kardeşimizin manevi sıkıntısı yanında bir de maddi sıkıntılarla boğuşmasını istemiyoruz. Çünkü Oruç ailesi sadece rahmetli Cengiz'in geliri ile geçiniyordu ve şu anda o gelir de maalesef yok. Ve bu amaçla bir parasal yardım kampanyası başlattık. Samimiyetinize sığınarak bu kampanyamıza katılmanızı rica ediyorum. Saygılarımla, Levent KOÇOĞLU 0532-313 0244 Havale Yapabileceğiniz Hesap Hesap Sahibi: Özlem ORUÇ Banka: Yapı Kredi Bursa - Hürriyet Mahallesi Şb. No: 0057828-6
|