haluksevel
Moderator

Turkey
203
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 11/06/2002 : 21:40:39
Sevgili Tayyareciler,Gecen hafta icinde Levent Basara'nin bir e-maili tayyareciler sitemizde yayinlandi. "Kanatlar" ismiyle bir havacilik dergisinin ilk sayisinin ciktigini bizlere bildiriyordu. Hemen gazetecilere kostum. Biraz zor oldu ama 4'uncu duragimda buldum. Cok guzel bir dergi.Levent Basara'nin yazi isleri mudurlugunde yayinlanan bu dergi cok guzel de bir kadroya sahip. Sitemizden tanidigimiz bircok kisi burada yaziyor. Bulent Acun, Serhat Guvenc ve Bulent Yilmazer bunlardan birkaci. Uzun suredir eksikliğini hissettigimiz bir boslugu doldurmuslar, dergide cok guzel yazilar var (yazilardan bahsetmek istemiyorum, arkadaslar kendileri dergiyi ellerine alip gorsunler). Kendilerini tebrik ederim. Her gecen sayida kalite citasini umarim daha yuksege tasirlar. Sevgili Tayyareciler,bu tip yayinlar iki sey ile yasar: bunlar reklam ve aboneliktir. Eger bugüne kadar boyle kaliteli bir yayinimiz olmadigina hayiflaniyorsak bu dergiyi severek ve inanarak desteklememiz lazim. Ben hepinizi abone olmaya davet ediyorum. Eminim buna degecektir. Yalniz levent Bey'den bir ricam var, bize abone sartlarini, banka hesap no'sunu versin. Bunun icin de lutfen ikinci sayinin yayinlanmasini bekletmesin. sevgi ve saygilarimla Haluk SEVEL |
fuatulas
üye

Turkey
223
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 12/06/2002 : 14:55:18
sayın SEVELderginin en arka sayfasında obonelik bilgi formu mevcut ben sahsen bayılerde bulmakta gucluk cektım ve obone oldum etrafınızda bulunan bayılerde bulamıyorsanız levent BASARA ya iletinki bayi yayılımını ona gore ayarlasınlar dergının guzellıgı hakkında bısey denıyorum alın gorun A KALITE bır dergı umarım omru uzun olur (tabı bu omur olayı bızlere bağlı) fulas |
flyingfortress
üye

Turkey
81
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 12/06/2002 : 16:39:54
Ne güzel,, Daha dergiyi almadım ama en yakın zamanda edinip incelemek istiyorum. Bu güne kadar yabancı dergileri okurduk hep onların havacılığının sorunlarını bürokratik işlemlerini, yeni çıkan yasaların neler kazandırıp neleri götürdüklerini vs. Ama ne yazık ki kendi ülkemizin havacılığının sorunlarından bihaberdik. Yakından bakan ve tarafsız bir dergiye ihtiyaç olduğu kesin, bu boşluğu dolduracağı inancındayım. Yabancı dergilerdeki havacılık muhabirlerinin şu uçak kirlayıp bu gezilerini hava fotoraflarıyla süsledikleri gıpta ederek okuduğumuz yazılarını artık Türk insanınca türkiye semalarında yapılmış versiyonlarını da okuyabilmek dileği ile. selamlar sevgiler. Remzi Öztürk
 |
haluksevel
Moderator

Turkey
203
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 12/06/2002 : 21:09:11
Sevgili Fuat, Ben dergiyi buldum (bunu yazimda da belirttim hatta yazar kadrosundan bahsettim). Ama arka kapak ve arka ic kapak genelde reklam yeri oldugu icin pek bakmam. Bu konuda beni Levent Bey'de ikaz etti. Hepinize tesekkur ederim. Simdi kisa bir is seyahatine cikiyorum. Donunce ilk isim aboneligi tamamlamak. Bu arada cevremden de abone bulabilecegimi dusunuyorum.sevgi ve saygilarimla Haluk SEVEL |
tracker
üye
Turkey
1
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 27/06/2002 : 09:01:09
Dergimizi alan, olumlu dusunceleriyle bizleri cesaretlendiren tum tayyarecilere tesekkurler. Bu yanit biraz gec oldu, ama ama ben tayyareci forumu icin hala yahoo e-grouo'a giriyorum. Yeni forumu gec fark ettim. Benim kabahatim ... Mea culpaDergimizle ve bizlerle tanismak, gorusmek, elestiri ve onerilerini iletmek isteyen tum arkadaslari Hezarefen 2002 Havacilik Senligine bekliyoruz. Kanatlar Dergisi olarak biz de bir cadirda bu guzel etkinlige katilacagiz. Etkinlik sirasinda dergi satis ve abonelik islemlerimizi de surdurecegiz. Bu sayede bayilerde yasanan guclukleri bir olcude telafi edebiliriz diye umuyoruz. 30 Haziran gunu gorusmek uzere... Serhat Guvenc  |