foxmulder_ms
üye
1
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 08/09/2002 : 12:59:16
Merhabalar. Ben plastik model uçak yapımına büyük bir ilgi duyuyorum. Şindiye kadar da 15 tane model yaptım. Ankara da yaşıyorum, bildiğiniz her hangi bir hooby shop veya maket satan yerler varsa adreslerini verirseniz çok sevinirim. Ayrıca (adını tam olarak bilmiyorum:;) boyayı makete püskürtmek için gereken hava komprosörünü nereden temin edebilirim. Verebileceğiniz internet siteleri de bana yardımcı olabilir. Visa kartıyla da int. alışveriş yapmayı düşünüyorum, bildiğiniz model-kit satan siteler de işime yarar. Ayrıca isteyenlerle her türlü hava aracı fotolarını dijital ortamda paylaşabilirim |
DEVIL
üye

Turkey
108
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 08/09/2002 : 14:19:22
Dostum; www.mustanghobbies.com İşine yarar. Bu adreste radyo kontröllü maketleri bulabilirsin. Sanırım plastik maketlerde var. Sitede; Ankaradaki mağazalarının adresi var. İşine yarar sanırım. Saygılar
Edited by - DEVIL on 08/09/2002 14:25:57 |
hakan737
üye

Turkey
279
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 08/09/2002 : 21:42:06
www.modelciler.org adresine bir göz at ayrica www.hobbycraft.com adresinden visa kartı ile aklına gelecek her türlü malzemeyi sipariş verebilirsin. www.hannants.co.uk adreside de normalde kutudan çıkan decaller yerine başka bir decal istersen bulabileceğin aynı zamanda yine diğer malzeme siparişleride verebilecein bir yer. www.hobievi.com veya www.hobi2001.com adresleride ise yarabilir.
Hakan737Guven virt.capt.pilot/virt.air traffic contr.
|
haluksevel
Moderator

Turkey
203
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 29/09/2002 : 12:09:33
Selamlar,Ben de plastik uçak modelleri yapımına çok meraklıyım. En büyük idealim MiG jetlerinin tamamının modellerini yapmaktı. Ancak böyle bir seriyi Batı orijinli modelcilerle tamamlamak imkansız. Bir MiG-15'i buluyorsunuz, MiG-17'de zorlanıyorsunuz, MiG-19'u ise bulmanız imkansız. Bu nedenle eski demirperde ülkelerindeki modelcileri araştırmak gerekiyor. Eğer senin de Sovyet/Rus yapımı uçaklara merakın varsa, örneğin bir MiG-31'i veya Su-35 ve Su-37'yi yapmak istersen bunları Hasegawa, Revell, Tamiya, Airfix, Esci dahil hiçbir batı orijinli firmada bulamazsın. Bunları bulabileceğin tek adres www.aviapress.com . Bu sitede Rus ve Doğu Avrupalı bütün modelciler yer alıyor. Fiyatları da oldukça makul. Postayla yurtdışına maket te gönderiyorlar. Ancak posta ücretleri biraz pahalı (US $ 15,-). Ancak bu ücret bir model veya 10 model alsan da aynı. Ben Mig serisini bu site sayesinde tamamladım. Şimdi elimde MiG-9'dan başlayıp MiG-31'e kadar (MiG-AT dahil)bütün modeller var. Aynı sitede dergi ve kitap da satılıyor (İngilizce ve Rusca). İncelemeni tavsiye ederim. Selamlar Haluk SEVEL |