ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 Tayyareci Chat İçin Saat Önerileri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
birgi
üye

Turkey
392
Cevap
Gönderilme Tarihi - 02/01/2003 :  19:20:29  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhabalar!

Arkadaşlar,eğer kararlaştıracağımız belirli saatlerde Tayyareci Chat odasında buluşursak,konuşmalarımız daha yararlı olabilir bu yüzden forumdaki arkadaşlar internete bağlandıkları gün ve saati belirtirse ortak gün/saat daha kolyalıkla bulunabilir gibi geliyor bana.

Benim için uygun gün/saatler;
Haftaiçi 17.00'den sonra 19.30'a kadar
Cumartesi 20.00'den gittiği yere kadar
Pazar 19.00 - 20.00 arası

Birgi

"Verecek aydınlığı olmayan karanlığı sever."

Fethi
üye

USA
56 Cevap
Gönderilme Tarihi - 02/01/2003 :  20:02:00  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Selamlar,
Birgi konuya degindigin iyi oldu.
Ben sizler ancak ogleden sonralari katilabilirim.
Hergun saat 16.oo dan sonra beraber olabiliriz.
Bugun niye baslamiyoruz??
Gorusmek uzere

Sayfa Başına Git

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 03/01/2003 :  10:28:05  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
ben hergun kısa aralıklarla sıteyi ziyaret ediyorum
hafta içi ve cumartesileri saat 23:00 den gözlerim güneş doğana kadar nette olurum
akşam görüşürüz feti

fulasSayfa Başına Git

Fethi
üye

USA
56 Cevap
Gönderilme Tarihi - 03/01/2003 :  16:48:15  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Fuat merhaba,
Aksam gorusuruz.Ben de saat 15.00 te bilgisayar basinda olurum.

Sayfa Başına Git

Fethi
üye

USA
56 Cevap
Gönderilme Tarihi - 03/01/2003 :  17:29:32  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
yanlis yazdim abi.saat 23.00 da bilgisayar basindayim

Sayfa Başına Git

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 04/01/2003 :  10:47:31  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
birgi bu konuyu mail ortamınada tasıyalım derım

fulasSayfa Başına Git

Cengiz
üye

47 Cevap
Gönderilme Tarihi - 04/01/2003 :  17:30:28  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Ben bi türlü chate bağlanamıyorum..Killed.. you are banned from this network.. mesajı çıkıyor..buranın serveri irc.koc.net...Bu serverla şimdiye kadar hiç işim olmadı. Ben niçin,niye banlanmışım anlamadım.. Ya da hepinize aynı mı?
Saygılar..

Sayfa Başına Git

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 04/01/2003 :  20:33:19  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Valla Cengiz Abi neden banlanmışsın bilemeyeceğim,koc net in adminine mail atarsan belki yardımcı olur.

Fuat eğer mail grubuna konuyu ve linkini yazarsan iyi olur,haklısın bu konuda.

Birgi

"Verecek aydınlığı olmayan karanlığı sever."Sayfa Başına Git

Fethi
üye

USA
56 Cevap
Gönderilme Tarihi - 05/01/2003 :  03:24:25  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Arkadaslar bende baglanamdim bu chat olayina.N'apabilirim?

Sayfa Başına Git

messerschmitt
üye

Turkey
66 Cevap
Gönderilme Tarihi - 29/04/2003 :  21:33:28  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
yahu son zamanlarda chat odasına hiç bakan var mı?

bir acayip olmuş orası.tıka basa insan dolu ve kimsenin tayyareciden haberi yok!bende mi bir yanlışlık var yoksa millet rahatça geyik yapabileceği yeni bir ortam mı keşfedip buraya doluştu anlamış değilim.
eskiden buraya baktığımda bir allahın kulu olmazdı!

Sayfa Başına Git

iletin
üye

Turkey
79 Cevap
Gönderilme Tarihi - 30/04/2003 :  09:58:50  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
bende katılabilirmiyim
mesai saatlerinde hep internetteyim
sen gelme derseniz başka nick ile kenarda durucam sizi izliycem

Sayfa Başına Git

messerschmitt
üye

Turkey
66 Cevap
Gönderilme Tarihi - 30/04/2003 :  22:16:28  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
ey tayyareci yetkilisi;

chat odasına girildiğinde, hayretle, yan sütünda bağlı zannettiğimiz isimlerin aslında başka bir chat kanalından bizim odamıza atılmış olta iğneleri olduğunu görmüş bulunmaktayım.bu kanalın ismi bizbize.com dur.

bu nasıl iştir?

Sayfa Başına Git

kaplan
üye

Turkey
4 Cevap
Gönderilme Tarihi - 02/05/2003 :  01:00:11  Profili Göster   kaplan a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Arkadaşlar bu chat meselesine anlayan biri bir çözüm getirsin.Yıllardır Allahın kuluyla karşılaşamadım.Girenlerde nicklerin yanına tayyareci diye eklerlerse uğraşmayız sen nerden o nerden diye sorarak!Aslında ıcq da bir çözüm olabilir.Çoğunluk kullanıyor.Eğer benden authorize gelirse lütfen kabul edin :))

KaplanM.Sayfa Başına Git

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 02/05/2003 :  14:41:08  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Tayyareci chati yakında yola sokarız,icq'nun çözüm olacağını sanmam,aslında mirc'te kalabalık olmayan bir server'da da kanal açılabilir bence.(siteden de direk bağlantı olabiliyor galiba ama emin değilim.)

Birgi
"Heeeeyt be"
http://birgi1.tripod.comSayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000