Gönderilme Tarihi - 19/02/2003 : 17:56:41
arkadaşlar çalışmalarım sonunda sonuç verdi ilk hava şehitlerimize saygısızlık konusunu türk hava kuvvetleri nin başından sonuna kadar önemli olayları kişeleri de içine alacak ve murat bardakçıyada ince bir dokundurma yapacak biz sayfa hazırlanıyor editör arkadaşım benden tüm bilgi ve belgeleri iistedi bana yardımcı olun ayrıca tayyareci.com un özelliklerindende bahsedilecek
Gönderilme Tarihi - 20/02/2003 : 08:23:12
Sevgili Fuat,
Seni kutlarım ve bu konudaki katkılarından dolayı teşekkür ederim. Bu konu ile ilgili en detaylı bilgi bizim sitemizde "Havacılık Tarihi" kısmında mevcut. Ayrıca Sayın Bülent Yılmazer'in yazısı da bu konuda oldukça detaylı. Bülent Bey'in fotoğraf konusunda da yardımcı olacağını sanıyorum.
Benim bir katkım olabilecekse lütfen bana durumu e-mail'le bildir.
Gönderilme Tarihi - 20/02/2003 : 09:54:47
haluk bey bizler yüreği kanatlı larız elimden gelen herşeyi yapıcam bu konuda stuart klane ın hazırladıgı havas ın sponsoru oldugu türk havacılık kronolojisi adlı kitabı yoğun çaklışmalar sonunda ele geçirdim buyük bir ölçüde ondan faydalanacığız önümüzde çok kısa bir zaman var bu cumartesi sayfa hazır olmalı umarım benım başlattığım bu hareket diğer medya kuruluşlarınada yansır ve bu olay daha büyük ilgi çeker aslında sizler sözle olmasada bu ortamda bulunmamdan dolayı ve sizin gibi bilgili ve aydın buüyüklerimiz sayesinde bu gayretleri sarf ettim bana sizi ve tüm tayyareci dostları tanımaya sebebiyet verdiğiniz için teşekkür ederim umarım yazı amacına ulaşır