iletin
üye

Turkey
79
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 10/04/2003 : 10:52:28
demekki ne öğrendik artık savaşmak istiyorsan hava savunman mükemmel olacak ve savaş sırasındaki karşı önlemlere karşı çözüm üretecek hava savunma teknolojisine sahip olacaksın.Şehirlerinin tesislerinin birliklerinin üzerine gelen ölümü ensesinde hissedecek.Alçak orta ve yüksek irtifa hava savunman olacak. seyir füzesi geliyorsa sanayi bölgesine yaklaşınca alçak irtifa hava savunma sistemin alarma geçip üstünden birazdan geçecek olan füzeyi bekliycek dimi. B52 lerin tepene serbest ce halı bombardımanı yapamayacak atıcaksın s300 yada patrion sonra silahlı helikopter gözünün içine baka baka hellfire füzesi atamayacak sırayla tanklarına. Sonra gelen tanklara tow milan gibi tank savar silahların bol bol olacak piyadenin içinde. Sonra adam akdeniz açıklarından uçak gemilerinden kalkıp seni haftalarca bombalayamayacak gemilerden sevirfüzeleri ni sürekli atamayacak gemi varsa batıracaksın onu artık harpon lamı olur ipekböceği füzesimi olur exoset lemi olur yoksa kendinmi bir şey yaparsın bilmem ama gemi varsa yeride belliyse batması lazım. Sonra havadan karaya lazer güdümlü mermilerini kendin yapacaksın israilden alınan bir kaç yüz tane gözün gibi baktığın füze ile savaşılmaz kendin yapıp standart mühümmat haline geircen lazer güdümlü füzeleri. Bide ruslar yapıyor çok zor olmasada gerek belki ilerde belki yakında ama tependeki uyduyu da istersen vurabilmen lazım. Sonuçda uydu atabilen oraya gidip uyduyuda vuran teknolojiye sahip oluyor. Amerikalının uydusunu ruslar seksenlerde vururdu bir onlar bir onlar sırayla hatırlıyorum. 2 uydu vursan GPS sistemi çöker tanklar piyadeler oyuncaklarının yarısını kaybeder bir çok çeşit güdümlü füze atılamaz casus uydular her yeri izleyemez. Birde radar teknolojin olacak bir taneye antiradyasyon füzesi yediğinde amborgo altında savunma boşluğu doğmayacak. bunları yapmazsan piyaden aslan kafesine atılan kuzuya döner kahramanlık işe yaramaz sonra. Ölüm kesinse olaylar kitaplardaki gibi olmuyor dimi bizde gayet iyi biliyoruz bunları tarihden. Bence birinci kritik teknoloji güdüm elektoniği ve yazılımı oldu askeri teknolojiler içinde. yunan avionikleri şakaydı okuyun diye yaptım :) |