ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 öneri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
iletin
üye

Turkey
79
Cevap
Gönderilme Tarihi - 22/05/2003 :  18:53:09  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
forum da bazı değişiklikler yapmak lazım
bir kere resim ekli konular yazılamıyor. Resim gönderme yeteneğini bu foruma kazandırmanız lazım
birde içerikdeki link ler tıklanınca açılacak şekilde olmalı
sevimsiz soğuk savunma sanayi forumunun buraya çekilmesi lazım
beni attılar o forumdan bu çok etkiledi beni

şaban_usta
üye

4 Cevap
Gönderilme Tarihi - 23/05/2003 :  19:36:11  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
"İllet"in kardeşimiz haklıdır...
Vellakin resim konulabilsin de yazıları dışında resimleriyle de aydınlatsın cümlemizi...Şenlendirsin forumumuzu...Kendisinin engin,yere göğe sığmaz bilgilerinden daha nicedir yararlanmaktır dileğimiz.Allah korusun buradan da sıkılırda atılırsa ne ederiz biz ?Bizi "İllet"insiz bırakmayınız onun gibi kötü örneklere her daim ihtiyaç zuhur eder ki iyi meydana çıksın...

AYDIN havalisinden marangoz Şaban Usta...

Sayfa Başına Git

iletin
üye

Turkey
79 Cevap
Gönderilme Tarihi - 23/05/2003 :  22:29:37  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
küfür ettim bana sataştığın için sana
erkekler bunu hep yapar bilmeliydin
merak ettin biliyorum
ama duymak istemezsin inan bana

Sayfa Başına Git

theeagle
üye

Turkey
32 Cevap
Gönderilme Tarihi - 24/05/2003 :  13:08:47  Profili Göster   theeagle a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
ya iLLetincik sen silahli kuvvetler forumundan da atilmistin degilmi?yanlis mi hatirliyorum?
bence burda da suyun kaynadı coktan!!
eger her hangi bir gun burdan atilman icin oylama falan yapilacak olursa ben atilman icin sahsi oyumu buyuk bir mutlulukla simdiden kullaniyorum.

heyt bee :)Sayfa Başına Git

iletin
üye

Turkey
79 Cevap
Gönderilme Tarihi - 25/05/2003 :  15:41:20  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
kartal biraz moralim bozuktu o gün yalnış yapmışım moderatör silsin bu opic i benide atmasın bu seferlik. Biraz alkolde vardı. haberlerde görüyorsunuz alkol alan lar ne komik oluyor ben yine hafif atlatmışım.
benide sevebilirsin aslında tanısan ama forumda imajım bozuk yalnız kaldım çok itilip kakıldım dengelerim bozuldu.

Sayfa Başına Git

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 29/05/2003 :  13:48:19  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
ıletın kardes madem yaptıgına pısman oldun ve senı yanlıs tanıdıgımızı dusunuyosun neden nıck ını degıstırıp yenı ve tertemız bır sayfa acmıyosun
ama sayfa oyle temız olsunkı yenı ısmınle yazdıklarından senın yaw bu bızım ıletın kardes demeyelım

fulasSayfa Başına Git

iletin
üye

Turkey
79 Cevap
Gönderilme Tarihi - 30/05/2003 :  09:57:09  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
ileti = mesaj
ileti <> illet

Sayfa Başına Git

n/a
deleted

96 Cevap
Gönderilme Tarihi - 30/05/2003 :  16:26:41  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Arkadaşlar aslında iletini çok fazla suçlamamak lazım.maalesef o da anne baba sevgisi ve ilgisi görememiş binlerce zavallı gençten biri.Onu çok fazla eleştirmenin anlamı yok.dikkat çekmek ve ilgi görmek tek derdi .Bence burada kalmasında fayda var.Kim bilir buradan da atılırsa neler yapmaya kalkar allah bilir....

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000