Gönderilme Tarihi - 22/05/2003 : 18:53:09
forum da bazı değişiklikler yapmak lazım bir kere resim ekli konular yazılamıyor. Resim gönderme yeteneğini bu foruma kazandırmanız lazım birde içerikdeki link ler tıklanınca açılacak şekilde olmalı sevimsiz soğuk savunma sanayi forumunun buraya çekilmesi lazım beni attılar o forumdan bu çok etkiledi beni
Gönderilme Tarihi - 23/05/2003 : 19:36:11
"İllet"in kardeşimiz haklıdır... Vellakin resim konulabilsin de yazıları dışında resimleriyle de aydınlatsın cümlemizi...Şenlendirsin forumumuzu...Kendisinin engin,yere göğe sığmaz bilgilerinden daha nicedir yararlanmaktır dileğimiz.Allah korusun buradan da sıkılırda atılırsa ne ederiz biz ?Bizi "İllet"insiz bırakmayınız onun gibi kötü örneklere her daim ihtiyaç zuhur eder ki iyi meydana çıksın...
Gönderilme Tarihi - 23/05/2003 : 22:29:37
küfür ettim bana sataştığın için sana erkekler bunu hep yapar bilmeliydin merak ettin biliyorum ama duymak istemezsin inan bana
Gönderilme Tarihi - 24/05/2003 : 13:08:47
ya iLLetincik sen silahli kuvvetler forumundan da atilmistin degilmi?yanlis mi hatirliyorum? bence burda da suyun kaynadı coktan!! eger her hangi bir gun burdan atilman icin oylama falan yapilacak olursa ben atilman icin sahsi oyumu buyuk bir mutlulukla simdiden kullaniyorum.
Gönderilme Tarihi - 25/05/2003 : 15:41:20
kartal biraz moralim bozuktu o gün yalnış yapmışım moderatör silsin bu opic i benide atmasın bu seferlik. Biraz alkolde vardı. haberlerde görüyorsunuz alkol alan lar ne komik oluyor ben yine hafif atlatmışım. benide sevebilirsin aslında tanısan ama forumda imajım bozuk yalnız kaldım çok itilip kakıldım dengelerim bozuldu.
Gönderilme Tarihi - 30/05/2003 : 16:26:41
Arkadaşlar aslında iletini çok fazla suçlamamak lazım.maalesef o da anne baba sevgisi ve ilgisi görememiş binlerce zavallı gençten biri.Onu çok fazla eleştirmenin anlamı yok.dikkat çekmek ve ilgi görmek tek derdi .Bence burada kalmasında fayda var.Kim bilir buradan da atılırsa neler yapmaya kalkar allah bilir....