ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 ILGILENMEZMISINIZ
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
serhatkaptan
üye

Turkey
4
Cevap
Gönderilme Tarihi - 23/07/2003 :  21:30:17  Profili Göster  serhatkaptan'ın Sitesini Ziyaret Edin  serhatkaptan 'a bir ICQ Mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Arkadaslar Herkese merhaba;

Arkadasımın elinde yurt dusundan getirttigi gercek ucus egitim cd leri var bunlar cd lerın ıcınde pdf. formatlı belgeler ve bunu arkadasim sun express pilotlarına falan gostermıs ve dogal olarak adamlar atlamıslar ustune cd lerin ama maddi imkansızlıktan dılayı bunları satmayı dusunuyor ben kopylama imkanım olsa kopylayıp dagatacam ama koopylaamamda izin vermiyor namussuz :) cd lerin listesi asagıdaki gibidir;

B737-800-CBT-DIFFERENCES
737-800-AVIONICS-TRAINING-MANUAL
CFM56-7-B FLIGHT OPS SUPPORT
AIRBUS CBT A320
PERFOMANS
MAINTEINCE II
MAINTAINCE I
TRAIN II

cd lerin tanesi 10 milyon olup hepsini alan arkadaslara 70 milyonlari dir...

lutfen bu yazımı yanlıs anlamayın sanal havacılık camiiasi bir karlılık menfaat beklenmeden yapılan bir camiiadir ama gercekten cok ihtiyacı var ama arkadas daha ucagın 100 metre yakınına yaklasmamasına ragmen bu ıslerı ıyı bılıyor durumun cıddıytıne binayen acele cevaplarınızı beklıyorom

Serhat GONULTAS
PPL (A)

burdm
üye

2 Cevap
Gönderilme Tarihi - 24/07/2003 :  13:40:55  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Bende Helikopterler ve uçaklar ile ilgili CD arıyorum. Piyasada bulamadım.
2.5 yaşındaki oğluma söz verdim. Oğlum şimdiden helikopter ve uçak hastası oldu :))

Sayfa Başına Git

maverickx
üye

Turkey
107 Cevap
Gönderilme Tarihi - 24/07/2003 :  14:26:19  Profili Göster  Ziyaret maverickx'ın Anasayfasını   maverickx a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Sn. Burak Bey;

Bildiğim kadarıyla böyle bir çalışma yok ancak öncelikli tayyareci ve diğer havacılık sitelerinde bu tür bilgiler mevcut ancak son güncel ve detyalı bilgilerin olduğu bir cd olduğunu zannetmiyorum ancak bununla ilgili çalışmalarımız var umarım arkadaşlarımızın destekleriyle bir an önce bu konuyu çözüme kavuştururuz.

Saygılarımla.

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000