Gönderilme Tarihi - 08/10/2003 : 10:42:16
Havacılık konusunda haklı üne sahip JANE'S firmasının hazırlamış olduğu Hava Araçları Kataloğu hakkında en ufak bilgisi dahi olan arkadaşların acil olarak yardımlarını rica etmekteyim.
Öğrenmek istediğim konular;
Bu kataloğun içindeki tanıtımı yapılan araç sayısı nedir?? Ne tür bilgiler mevcuttur??
Gönderilme Tarihi - 08/10/2003 : 21:10:54
benim bildiğim kadarıyla bu katalogta,wright kardeşlerden kataloğun basım tarihine kadar dünya üzerinde uçmuş ve resmi olan her türlü hava aracı bulunuyor.yani güzel bi şey :)almayı düşünüyorsan düşünme al.ama fiyatı kallavi bi şey diye duymuştum!
Gönderilme Tarihi - 09/10/2003 : 07:26:37
Kitabın fiyatını biliyorum mess. (480 Euro) Amacım bu kitabı almak değil O kitabın daha kapsamlı olanının türkiyede hazırlanmasını ve yayınlanmasını sağlamak.
Bu arada sırası gelmişken açıklamak zorunda olduğumu düünüyorum;
25 EKİM 2003 tarihinde ilk DEMO CD'yi yayınlıyorum.
Saygılar
(Yalnışlıkla bu cevap için yeni konu açmış bulundum herkezden özür dilerim)
Gönderilme Tarihi - 27/10/2003 : 06:01:44
MErhaba Arkadaşlar
Şu anda www.tayyareci.com/online/ekitap/index.htm adresinden HAVA ARAÇLARI KATALOĞU'nun deneme sayfalarını görebilirsiniz. Yorumlarınızı buradan yada mail ile gönderirseniz mutlu olurum.
Gönderilme Tarihi - 11/11/2003 : 21:30:02
Jane's benzeri bir katalog hazırlamak ve pazarlamak gibi meydan okuyan bir fikir üzerinde çalışmanızdan dolayı kutlarım.
Türkiye'de üretilmeyen birşeyin kataloğunu çıkartmak şaşırtıcı olacak.
Futbolcu, fotomodel, tekstil ürünleri, tarım kataloğu çıkartmak daha faydalı olmaz mıydı?
Proje üzerinde çalışma yönteminiz ne olacak? Aydınlatırsanız sevinirim.
Gönderilme Tarihi - 12/11/2003 : 12:16:32
Başarı dilekleriniz için öncelikle teşekkür ederim.
İlginç ve tehlikeli işlerle uğraşmayı hep sevmişimdir.
Futbol sevmem, tekstil ürünleri şu an duraklamada, tarım konusunda pek bilgim yok ve bahçe işlerinden hoşlanmam, bu sebeplerden bu konularda faydalı olamayacağımı düşündüm.
Öncelikle kendi eimdeki kaynaklardan yola çıkarak tamamlayabildiğim bilgileri bir araya getireceğim ardından internetteki araştırmaları ekleyip ve son olarak firmalar ile birebir temaslarımı kullanrak bu süreci tamamlamayı düşünüyorum. Sizce umarım bir sakıncası yoktur!
Herşey için teşekkür ederim yorumlarınızın devamını sabırsızlıkla bekliyorum.