| Yazan |
Konu  |
|
Hoover
üye
Turkey
17
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 08/11/2003 : 20:47:30
Herkese Merhabalar Profesyonel bir havacı olarak sizlerin arasına bu sayfada katılmaktan gerçekten mutluluk duyuyorum. Herkesin yazılarını tek tek okudum ve inceledim ve gördüm ki burada gerçek anlamda havacılık sevgisini ve tutkusunu paylaşan insanlar var,umarım bu kitle büyür ve Türkiye de havacılık hak ettiği yerlere gelir. İşte benim aslında bahsettmek istediğim konu da bu,ne yazıkki Türkiye de havacılık öyle bir çamura batmış ki kimse ne yaptığını bilemiyor. Havacılığı geliştirmek için çalışması gereken ve asli işleri bu olan kurumlar ne yazıkki her şeyi allaha havale etmişler kendileri bile yaptıklarının anlamını çıkartamıyorlar (SHGM,THK,Anadolu üniversitesi,Vb.). Türk Sivil Havacılığı nı yöneten kişilerin ise ehliyetsiz ve hsvscılıkttan anlamayan kişiler olarak masa başında olmaları işleri bu hale getiriyor. Türk Hava Kurumu ise bizim emeklileri istihdam edip ikinci baharlarını yaşatmaya çalışıyor,oradakilerin derdi de biraz daha kabarık maaş almak anlayacağınız. Anadolu üniversitesi ise sadece 10 tane torpilli şahsı alıp yetiştirmekten başka Türk havacılığına bir katkıda bulunmuyor.Durum biraz umutsuz vaka gibi gözüküyor ama sonumuz hayırlı olur inşallah... saygılarımla
|
wing
üye

Turkey
49
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 11/11/2003 : 23:59:42
O kadar açık sözlüsünüz ki sizi tebrik ediyorum.....İyi uçuşlar diliyorunm... Hava açık ,rüzğar 4 kn mutedil ,pist on-sekiz kalkış serbes |
Hoover
üye
Turkey
17
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 07/12/2003 : 02:50:14
Sayın WingHer şeyden önce yazdıklarım konusunda vermiş olduğunuz destek için teşekkür ediyorum.Bence eğer burada havacılık konusunda yazışmalar ve görüş bildirmeler yapılıyora;Türkiyede ki sistemin bozukluğu ve çöküntü içerisinde olduğu konusunu hiç kimse göz ardı etmemeli ve bunlara da değinmeli bence. Ben buradan herkese seslenmek istiyorum;Türkiye de sivil ve sportif havacılık gün geçtikçe ölmeye başladı eğer bu konularda gereken hassasiyeti göstermezsek yarın burada yazacak konu bulamayacağımızı ifade etmek isterim. Buradan herkesi gerekli hassasiyeti göstermeye davet ediyorum. Ulu önderimizin gösterdiği yolda acaba ne kadar yol alabildik,kimler bu ülkede havacılıkla ilgili koltukları işgal ediyor, yanlış giden şeylere neden sessiz kalıyoruz bence oturup bu konuları tartışalım .... Herkese saygılar sunuyorum  |
graf
üye

Turkey
49
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 15/12/2003 : 01:01:19
Yazıların bir kısmını okudum,bir arkadaş arçelik gibi firmaların dünyada tek.sattığını yazıyor.Kimisi tayyare yapmaktan söz ediyor.Söyledikleriniz çok güzel ama 15-20 yıl önce öyleydi.Artık ileri ülkeler bilgi ve onun yan ürünlerini üretiyor.yazılım vs.siz hal top tüfek yapın onlar bir win xp cd'sni 100$ satsın.siz buzdolabı yapın(arkadaşı eleştrmek gibi olmasın ama gerçek bu).Onlar son kalan dandik uçaklarınıda bize satıyorlar.Bizde hala 1950 gibi onları bayramlarda uçurup vay be işte teknoloji diyoruz.Atatürkün dediği muasır medeniyetten çok uzaktayız.Hala elimizdeki birkaç dandik şeyle oyalanırken millet uzay prj.bitirdi.Geleceğin en büyük şavaş tekniği.Bilgisayar ağları ve veri depolarıdır.Sizin hayalet uçağınız bunlar olmazsa sade uçan bir tenekedir.Bütün bunlar sizi yanıltmasın havacılığa karşı bir sözüm yok.yaklaşık 15 yıldır uçaklarla beraberim.Ama dünya bu yönde koşuyor.quote:
Herkese Merhabalar Profesyonel bir havacı olarak sizlerin arasına bu sayfada katılmaktan gerçekten mutluluk duyuyorum. Herkesin yazılarını tek tek okudum ve inceledim ve gördüm ki burada gerçek anlamda havacılık sevgisini ve tutkusunu paylaşan insanlar var,umarım bu kitle büyür ve Türkiye de havacılık hak ettiği yerlere gelir. İşte benim aslında bahsettmek istediğim konu da bu,ne yazıkki Türkiye de havacılık öyle bir çamura batmış ki kimse ne yaptığını bilemiyor. Havacılığı geliştirmek için çalışması gereken ve asli işleri bu olan kurumlar ne yazıkki her şeyi allaha havale etmişler kendileri bile yaptıklarının anlamını çıkartamıyorlar (SHGM,THK,Anadolu üniversitesi,Vb.). Türk Sivil Havacılığı nı yöneten kişilerin ise ehliyetsiz ve hsvscılıkttan anlamayan kişiler olarak masa başında olmaları işleri bu hale getiriyor. Türk Hava Kurumu ise bizim emeklileri istihdam edip ikinci baharlarını yaşatmaya çalışıyor,oradakilerin derdi de biraz daha kabarık maaş almak anlayacağınız. Anadolu üniversitesi ise sadece 10 tane torpilli şahsı alıp yetiştirmekten başka Türk havacılığına bir katkıda bulunmuyor.Durum biraz umutsuz vaka gibi gözüküyor ama sonumuz hayırlı olur inşallah... saygılarımla
 |
|
|
|