ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 ZIRAI ILACLAMA UCKLARI
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
CHEROKEEBOY33
üye

49
Cevap
Gönderilme Tarihi - 28/11/2003 :  15:18:10  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
ARKADASLAR
TURKIYEDEKI ZIRAI ILACLAMA UCAKLARI SAYILARI VE SIRKETLER HAKKINDA DETAYLI BIR CALISMA YAPIYORUM HERHANGI BIR BILGI+RESIM BULABILECEGIM BIR SITE VARMI ?

maverickx
üye

Turkey
107 Cevap
Gönderilme Tarihi - 28/11/2003 :  16:36:46  Profili Göster  Ziyaret maverickx'ın Anasayfasını   maverickx a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhaba!

Düzenli değil ama dağınık olan birçok bilgi mevcut. Çalışmanız hakkında daha detaylı yazarsanız belki birşeyler bulabiliriz.

mailinizden ulaşmaya çalıştım ama sanırım hatalı.

Saygılarımla
Murat ÇAKAR

Tayyareci Online EditörüSayfa Başına Git

CHEROKEEBOY33
üye

49 Cevap
Gönderilme Tarihi - 28/11/2003 :  17:56:09  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

Merhaba!

Düzenli değil ama dağınık olan birçok bilgi mevcut. Çalışmanız hakkında daha detaylı yazarsanız belki birşeyler bulabiliriz.

Saygılarımla
Murat ÇAKAR

Tayyareci Online Editörü

Sayfa Başına Git

CHEROKEEBOY33
üye

49 Cevap
Gönderilme Tarihi - 28/11/2003 :  18:00:17  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
İLGİNİZE COK TESEKKURLER-E MAIL ADRESIM CHEROKEEBOY34@hotmail.com..ınternete bırtek ANTBIRLIK ın sıtesınde havacılık ısletmesı adı altında cok ufak bır detay var...Tarkim sitesindede pek bir bilgi yok ilaclama hakkında
Merhaba!

Saygılarımla
Murat ÇAKAR

Tayyareci Online Editörü
[/quote]

[/quote]

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000