ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 Savaş uçağına gereksinim varmıdır.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
since1974
üye

Turkey
1
Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/02/2004 :  15:26:14  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
B savaş uçağının fiyatını bırakın içinde görevlendirilecek binlerce askerin ne kadar büyük bir maliyete neden olacağını düşünmekte yarar var.Şu an için bir savaş gemisine ihtiyacımızın olmadığını düşünüyorum,bizim amerika gibi çokk çokk uzaklarda gözümüz yokki,yani stratejimizin amerika gibi büyük ollduğunu düşünmüyorum.Savaş uçağına harcanacak paraylan koca bir şehir yapılır.Ben zaten akdenizde bir savaş uçağımızın olduğuna inanıyorum her ne kadar motoru olmasada bence akdeniz, ortadoğuda çok önemli strateji kolaylığı sağlayacağını düşünüyorum,tabiki hemen anladınız kıbrıs tabiki.Yakında kıbrıs ab ye girer ve sonrada ab ülkeleri türkiye'ye sen ab üyesimisin? değilsin hadi bakayım al şu askerlerini silahlarını al dese türkiyenin ab ye savaş açacak halimi olur.Amerika hem yunan hem türk birlikelri çekilsin biz gelelim diyor,dünden razılar,yarın öbürgün rumlar türklere saldırsa bizim için öeleceklermi sanki.Konuyu biraz genişlettim ama şunu söyleyebilirimki kıbrıs ir20 tane uçak gemisi eder.Saygılarımla..

saygılar sevgiler...

mehmetcemilkale
üye

USA
166 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/02/2004 :  06:28:43  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
En azindan Kibris' i elimizden almak isteyen asil guc Ingiltere' nin ana dilinde rumuz kullanmayi birakarak Kibris' a sahip cikmaya devam edebilirsin. ;)

Insallah TAI nin yaptigi Turk Savas Ucagini gormeden olmem. :)))Sayfa Başına Git

Admin
Forum Admin

Turkey
154 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/02/2004 :  17:12:04  Profili Göster  Ziyaret Admin'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Kıbrıs'a hakim güç Akdenizi ticari, askeri ve siyasi olarak önemli ölçüde kotrol edebileceğinden, Kıbrıs, 20 uçak gemisinin çok ama çok ötesinde bir değere sahip. Amerika ve Avrupa buraya bu kadar neden önem veriyor dersiniz!?

Türk YıldızıSayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000