ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 KİT UÇAK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.ÖNERİLERİNİZ
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
ethemhunkar
üye

Turkey
6
Cevap
Gönderilme Tarihi - 21/02/2004 :  15:46:44  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
KİT UÇAKLAR HAKKINDA BİLGİNİZ,TECRÜBENİZ,ÖNERİLERİNİZ,VS.VS.NOT:SİTEYE YENİ GİRDİM,TÜM SİTE SAKİNLERİNE SELAMLAR

n/a
deleted

22 Cevap
Gönderilme Tarihi - 21/02/2004 :  17:06:18  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Kit ucak ( ev yapimi ucak ) meraklilarinin grubuna bir göz atmanda yarar var, adres asagida:

http://groups.yahoo.com/group/amatorhavacilar/

Selamlar.

Sayfa Başına Git

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 22/02/2004 :  16:48:32  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
havacılık kulüpleriyle irtibata geçerseniz,sanırım size gerekli bilgiyi verirler.

Birgi
THK Pln.Baş. 03/1
İnönü-EskişehirSayfa Başına Git

sodincer
üye

45 Cevap
Gönderilme Tarihi - 23/02/2004 :  22:46:54  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
www.kitplanes.com

sitesi isinize yarayabilir

Sayfa Başına Git

gurkancetin
üye

39 Cevap
Gönderilme Tarihi - 25/02/2004 :  18:25:29  Profili Göster  Ziyaret gurkancetin'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
linkler kısmında da bazı faydalı bağlantılar bulabilirsiniz.

(örnek : www.eaa.org)

Sayfa Başına Git

snipercan
üye

Turkey
119 Cevap
Gönderilme Tarihi - 05/03/2004 :  11:33:19  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
merhabalar,
bende aynı dertten muzdaripim ancak sana sormak istedigim bisey var eger ucagın icine kendin binip ucmak istiyorsan
http://www.infinityaerospace.com/inf1kit.htm
adresinde simdiye kadar gordugum en harika kit ucak var.aslında parasıda cok uygun ama turkiyede nasıl olurda alabilrim alırsam nasıl yasal olarak ucurabilirim hic bilmiyorum

Ucmak yasamaktır.Sayfa Başına Git

ethemhunkar
üye

Turkey
6 Cevap
Gönderilme Tarihi - 05/03/2004 :  14:57:06  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
snipercan
elimde daha ucuz, daha kaliteli, daha 2.eli olan, daha....
2-6 kişilik uçakların bilgisi var.
selamlar

Sayfa Başına Git

snipercan
üye

Turkey
119 Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/03/2004 :  03:30:05  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

snipercan
elimde daha ucuz, daha kaliteli, daha 2.eli olan, daha....
2-6 kişilik uçakların bilgisi var.
selamlar

merhabalar ethem,
ilgili bilgileri bana gonderirsen sevinirim
snipercan@yahoo.com
bu konuyla ilgileniyorum gorusmek bilgi alıs verişinde bulunmak isterim

Ucmak yasamaktır.Sayfa Başına Git

Black
üye

50 Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/03/2004 :  08:05:16  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhaba

Kit uçaklarla ilgili olarak kayseri bir firma üretim yapmıştı sanıyorum,hatta orada uçağı uçurdular yanlış hatırlamıyorsam.
Bu konuda bayağı efor sarfettilerini biliyorum arzu ederseniz onların adres ve telefonlarını bulmaya çalışırım,en azından konunun uzmanı olan kişilerden daha sağlıklı bilgi alabileceğiniz düşüncesindeyim...

Sayfa Başına Git

graf
üye

Turkey
49 Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/03/2004 :  12:13:50  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
çapar makina-kayseri.

Sayfa Başına Git

ethemhunkar
üye

Turkey
6 Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/03/2004 :  12:34:54  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
hepinizin ilgisine teşekkür ederim
aşağıdaki sitelere bir göz atmanızı ve görüşlerinizi kısada olsa yazmanız dileğiyle
www.fisherflying.com
www.rans.com
www.suncoastjabiru.com

siz olsanız hangi uçağı Türkiyeye uygun bulursunuz.

Sayfa Başına Git

Black
üye

50 Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/03/2004 :  19:16:09  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla

Evet çapar makine doğru,bence bu tür bir hava aracı alacaksanız kesinlikle en iyi bileni bulup ona danışın öyle alın derim....

Sayfa Başına Git

sodincer
üye

45 Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/03/2004 :  19:59:14  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
www.soylem.com.tr

ucagi ucuran test pilotu arkadasin sitesi

mynet teki adresinize de projenin büyük nir kisminda isin
mühendislik kisminin basinda olan arkadasin mailini
gönbderdim.

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000