ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 AĞRI DAĞINI ZORLA İŞGAL ETMİŞİZ.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
ethemhunkar
üye

Turkey
6
Cevap
Gönderilme Tarihi - 06/03/2004 :  09:46:18  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
DÜN NATİONAL GEOGRA. ALACAKTIM.
GAZETE BAYİĞİNE GİTTİM.
DERGİYİ ELİME ALDIM.
PARAYI VERMEDEN BAŞKA BİRŞEYLER DAHA ALIRMIYIM DİYE DİĞER GAZETELERE BİR GÖZ ATTIM.
VE BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR HABER GÖRDÜM.........
MALUM ELİMDEKİ DERGİNİN DIŞ BASIMINDA TÜRKİYEMİN DOĞUSUNU ERMENİSTAN TOPRAĞI GÖSTERİP BİZİ İŞGALGİ KONUMUNA SOKAN HARİTA VE YAZI VARMIŞ.
BEN TÜRKİYEMİ BÖLMEYE ÇALIŞAN MALUM DERGİYE KENDİMCE TAVIR ALDIM
VE RAFINA GERİ KOYDUM
MALUM DERGİ SADECE ÖZÜR DİLEYEREK BİZLE DALGA GEÇİYOR
BEN ÖZÜR DİLEMİYORUM VE DİYORUMKİ ŞEREFSİZ DERGİ

n/a
deleted

22 Cevap
Gönderilme Tarihi - 06/03/2004 :  18:11:07  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Turkiye karsiti gruplar buna benzer eylemleri zaman zaman yaparlar. Bir sure sonra bir sekilde sahte bir özurle olayi kapatmis görunurler. Bizim politikacilarda bak adamlara özur dilettik der ve kabarirlar.

Madalyonun bir de bizim politikacilarin algiliyamadigi öbur yuzu var.

Bu tur eylemlerin tek ama tek amaci vardir, oda konuyu insanlarin kafasinda pekistirmektir. Daha sonrada, sanki en olagan bir seymis gibi tekrar, ancak bu sefer bilimsel olarak kanitlanmis havasinda önumuze surerler. Toplum psikolojisi böyle isler, lobi calismalari yapan gruplar böyle hedeflerine ulasir.

PKK sorunu karsimiza böyle cikarilmistir, uc tane capulcu deyip bos verilmistir, Kibris böyle elimizden gitmek uzeredir, Ermeniler artik yemek kitaplarinda bile ”Turklerin bizi kestigi sene” diyerek baslayan yemek tarifleri yazmaya baslamistir ve insanlar bunu dogal bulur.

Ethem seni tavir alman nedeniyle kutluyorum, tepkimiz sert ancak bilincli olmalidir, bu vatan bizim, yakinda Agri dagi bizim diye hak iddia edecekler ve National Geog. Cikan yaziyi kanit olarak göstereceklerdir. Bu dergiyi cikaranlari uyarmaliyiz, iki ates arasinda kalan Turk NG mensuplarina bu haberin hic vakit gecirilmeden cok etkili bir sekilde tekzip edilmesi icin telkinde bulunmaliyiz.

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000