Gönderilme Tarihi - 08/06/2005 : 07:22:24
Arkadaslar, sagir sultan da duydu. :) www.AcuWings.com adresine bir girin.. Bir de isterseniz bana bahadir@acuwings.com adresine yazabilirsiniz..
Gönderilme Tarihi - 09/06/2005 : 20:29:35
Dostum en iyi cozum bana gore sirt cantani al eger ingilzcen iyi ise ve maceraci kisiliginde varsa turist vizeni al atla ucaga git TX USA en ucuz yasam yeri oralardadir DFW cevresinde yuzlerce ucus okulu var her okulun sistemi ayni sayilir tek farki ucagin ucreti ve tipidir 30$ dan 100$ kadar fiyatlar degisir bunlari iyi arastirmak gerekir cunku bir okul sana 25.000$ maaliyeti olabilir hemen yakinidaki bir okul ise 15.000 dolara cpl lisansini verebilir ben bunlari yapmadan 1996 yilinda gittim ve gittigim yerden cok pisman oldum ve okulumu degistirdim bana kazanci 8.000$ oldu hangi ucakla uctugun onemli degil sonucta kucuk bir okulda buyuk bir okulda ayni FAA CPL verecektir kolay gelsin ben lisedeyken su anda yasadigin korkuyu ve heyecani bende yasadim kolay gelsin dostum
Gönderilme Tarihi - 10/06/2005 : 14:01:39
Flyrs, Amerika 11 Eylul'den sonra ne yazik ki cok degisti. Simdi eskisi gibi turist vizei ile gelip pilot lisansi almak mumkun degil. Artik herkes de guvenlik sorusturmasindan gecmek zorunda. Ornegin, benim bile Yesik Kartim olmasina ragmen ATP egitimi icin guvenlik sorusturmasindan gecmem gerekiyor. Tum bunlar daha cok insanlara "bakin artik onlemleri aldik" diye vitrinsel gelismeler. Herkes de cok iyi biliyor ki 11 eylul teroristlerinin bir kismi kara listede olmasina ragmen vize almislar zamaninda.
Ama yine de ucus ortami acisindan bizimkine gore cok cok daha serbest. Ucagi alip zirt pirt ucmak mumkun..
Gönderilme Tarihi - 11/06/2005 : 03:21:08
Haklisin bahadir eskiden konsolosluga bir ev bile gosterdinde alabiliyordun simdi daha siki bir banka hesabi istiyorlar ve arastirmaya daha bir onem veriyorlar tabi duzgunsen paranda cebinde ise gene turist vizesini alabiliyorsun ama dedigin gibi hic kolay degil