Gönderilme Tarihi - 07/04/2005 : 10:31:12
Arkadaslar,
Elinde FAA yada baska ulkelerden alinmis non-jaa lisansi olan arkadaslar icin lisans cevrim kursu ve elinde JAA yada milli CPL lisansi olup ATPL almak isteyen arkadaslar icinde frozen ATPL kurslari acilacaktir.
Konu ile ilgilenen arkadaslarin, non-jaa2jaa-subscribe@yahoogroups.com adresine bos bir mail gondererek bu gruba uye olmalarini ve takipte bulunmalarini tavsiye ederim. Ayrica konu ile ilgili olarak lastseagull@gmail.com adresinden bana ulasarak da bilgi alabilirsiniz.
Gönderilme Tarihi - 07/04/2005 : 16:07:08
Tekrardan baska bir gruba uye olmaya ne gerek var? Gelin burada aciklayin ne aciklanacaksa. Ya da PPRN'de aciklayin. Turkiye'de pilotlarin en cok izledigi iki site varken , neden olayi baska yerlere tasiyalim ki?
Gönderilme Tarihi - 08/04/2005 : 14:00:32
Bahadir selam,
Konu sadece lisans cevrimi oldugu ve geneli ilgilendirmedigi icin insanlarin vaktini almayalim dedik.
Cok hareketli ve degisken bir konu bu. Maalesef forumlara detaylari yazacak kadar vaktim olmuyor. Konu ile ilgili direk insanlari bie mail grubunda toplayip tek mail gondermek daha pratik oluyor.
Onemli gelismeleri buraya yapistiririm memnuniyetle.
Gönderilme Tarihi - 15/05/2005 : 10:48:16
Bu asagidaki konu hakkinda son durum nedir acaba ? Bahsedilen lisans cevrimi kurslari basladi mi ? Konu hakkinda ayrintili bilgisi olan var mi ?
Gönderilme Tarihi - 15/05/2005 : 15:01:21
SHGM bu konuda danismaniz gereken bolum. Onun disinda ben Anadolu Uni araciligi ile cevirdim lisansimi, sonradan THK da yapti bunlari. Bu kurumlara da sormanizda yarar var.