ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 TEBRİKLER
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sayfa: 
of 2
Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
turkolog
üye

1
Cevap
Gönderilme Tarihi - 24/03/2004 :  18:19:07  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Tebrik ederim çok başarılı bir site ve forum!
n/a
deleted

96 Cevap
Gönderilme Tarihi - 25/03/2004 :  17:07:07  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Site konusunda haklısın da form için aynı şekilde düşünmüyorum.

Sayfa Başına Git

Korgeneral
üye

USA
66 Cevap
Gönderilme Tarihi - 25/03/2004 :  18:14:09  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
SITE DE BASARILIYDI FORUMDA BASARILIYDI TAKI MODERATORLERIN ONA BUNA KARISIP SUNU YAZMAYIN BUNU YAZMAYIN SILERIZ DIYE TEHDIT EDENE KADAR. TURK HAVA KUVVETLERININ UCAK KAYIPLARININ TARTISILDIGI ZAMAN HIC BIR NEDEN YOKKEN MUDAHALE ETTILER ISTE SONUC ORTADA 3 GUNDE BIR MESAJ. YENI KONU HEMEN HEMEN YOK GIBI TEBRIK EDERIM. BENCE TURKIYEDE KI SIYASILERIN HASTALIGI HER YERE SIRAYET ETMIS KOLTUGU NE OLURSA OLSUN BIRAKMAMAK!. AMA ONLARADA HAK VERIYORUM KIMSENIN KATILMADIGI FORMDA MODERATORLUKDE KOLAY OLMALI GUNDE 1 MESAJI DENETLEMEK DAHA KOLAY OLMALI

Sayfa Başına Git

n/a
deleted

22 Cevap
Gönderilme Tarihi - 25/03/2004 :  19:36:55  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Moderatorun hakkini yeme Korgeneral

Ayfer olaya el koyduktan sonra ucaklarimizin dusmesi durdu, Hos bir helikopter dustu ama olsun, o ucaktan sayilmaz....!

Sayfa Başına Git

maverickx
üye

Turkey
107 Cevap
Gönderilme Tarihi - 26/03/2004 :  07:13:29  Profili Göster  Ziyaret maverickx'ın Anasayfasını   maverickx a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Herkese Günaydın;

Kusura bakmayın ama sizlere katıldığımı söyleyemem. Neden kendi hatalarınızı hemen moderatöre yüklüyorsunuz anlamıyorum!! Defalarca uyarılar verilmesine rağmen yinede hakaretler suçlamalar devam etti. Sonrada kalkıp formu denetim altına aldıkları için yönetici suçlamak hatalı bence! Bu politika değil sadece belirli bir kesim için gereklilik.

SAygılarımla
Murat ÇAKARSayfa Başına Git

DEVIL
üye

Turkey
108 Cevap
Gönderilme Tarihi - 26/03/2004 :  22:08:14  Profili Göster   DEVIL a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Arkadaşlar lütfen eski tartışmaları tekrar açıp forumu meşgul etmeyin. Forum Moderatörlerinin foruma müdahelesi sadece kişisel hatalar yüzündendir. Bu müdahelelerin Ne siyasetle ne askeriyeyle ne de koltuk sevdasıyla alaksı vardır. Sadece kişisel hatalardan dolayı başkalarını suçlamak, yada saygın kurum ve kuruluşlara çamur atmak yüzünden bu müdaheleler yapılmıştır. Lütfen foruma düşünerek yazın

Sayfa Başına Git

n/a
deleted

96 Cevap
Gönderilme Tarihi - 26/03/2004 :  22:15:57  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Arkadaşlar kimse site yöneticilerini koruyup kollamaya kalkmasın.Büyük hata yaptılar.Korgenerele bu konuda yürekten katılıyorum.Form şu anda işlemez bir durumda.Sayın çok yetkili yetkisiz ayfer hanım kumaş işlerini bir tarafa bırakıp çözsün bakalım bu çetrefilli problemi...

Sayfa Başına Git

graf
üye

Turkey
49 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/03/2004 :  01:02:31  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
korg-afacan selam.valla ne yalan söğleyeyim,biz daha önceden afacan'la bile hararetli yazışırdık.ama arkadaşlar sağolsun.şimdi yazan yok. uh60 düştü ya neden düştü bilen varmı dedik,bir kelime yok.ayptır ya.hiçmi hikriniz yok.utandım valla.bir yanıt bile yok.ama millet yazamıyo.neyse bence biraz esnek olalım.demokrasiden zarar gelmez.

Sayfa Başına Git

mehmetcemilkale
üye

USA
166 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/03/2004 :  01:13:40  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Mustafa Abi, Afacan Abi, her ikiniz de hakliydiniz da olaylarin akisini sebebiyle usluba pek dikkat edilemedi. Yoksa burada benim gorusum kimse hainlik yapmadi. Zaten moderatorler de cevaplarin tasidigi fikirlere degil, usluba mudahele ettiler ve bence haklilardi, cunku oyle bir an geldi ki olay sahsi tartismalara dondu.

Bence yazilarin bilgi verici olmasi icin, moderatorlerin bu tarz mudahalesi sart.

Insallah TAI nin yaptigi Turk Savas Ucagini gormeden olmem. :)))Sayfa Başına Git

n/a
deleted

96 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/03/2004 :  08:58:13  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Bakın arkadaşlar
tartışmalar tabiki olacaktır.Bence belli çizgiyi aşmayan aşağılamalar bile olabilir.Burası bir form insanlar tabiki tartışacaklar.Ne yani graf ile korgeneralle tartıştık diye düşmanmıyız yani biz.Graf cığım UH*60 olayına gelince konuyu geniş bir zamanda konuşuruz.Konuşuruz da yeterki çok yetkili etkisiz ayfer hanım ve kendini otorite sanan sayın haluk sevel hocam herşeye müdahale edip insanların bu forma olan ilgilerini kırmasınlar.Hatta bence bu formu bir daha hiç denetlemesinler.İşte o zaman bazen sert olsa tartışmaların yaşandığı ve inanamayacağınız bilgilerin sizlere nasıl akacağına şahit olacaksınız.İsterseniz o eski tartışmalarda insanların verdikleri bilgileri tekrar bir gözden geçirin.Aslında graf korgeneral ve daha nice arkadaşlar çok güzel sorular sordular ve çok da güzel cevaplar yazıldı.MODARATÖRLERDEN RİCAM HER ŞEYE BURUNLARINI SOKMAMALARI...

SEVGİYLE KALIN...

Sayfa Başına Git

n/a
deleted

96 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/03/2004 :  09:07:02  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Kendimi bir an için halkı krala karşı isyana teşvik eden biri gibi hissettim.neyse onlarda hatalarını anlamışlardır umarım .Artık eskisi gibi gereksiz müdahalelerde bulunmayacaklarını hepimiz biliyoruz

Sayfa Başına Git

n/a
deleted

96 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/03/2004 :  09:26:33  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Sevgili çok yetkili etkisiz ayfer hanım ve büyük otorite haluk sevel hocam bu adres form takipçilerinden(yani halktan) sizler (yani krallar)için...
http://crass.on.ru/flash/bird.html

SİTEYE GİRDİKTEN SONRA GO TO BİRD FLASH I TIKLAYIN...B
LGİSAYARIN SESİNİ DE AÇMAYI UNUTMAYIN ...İYİ EĞLENCELER...

Sayfa Başına Git

leydi
üye

11 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/03/2004 :  09:41:23  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Afacan hocam öldürdünüz beni güldürmekten.Otoriteler çok kızacaklar haberiniz olsun....Özelliklede 'çok yetkili etkisiz ayfer hanım.'

Sayfa Başına Git

TOW_MISSILE
üye

13 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/03/2004 :  09:51:42  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Afacan hocam kendini sonunu hazırlamışsın.Kesin bu formdan atılırsın artık.Merak etme atılırsan bizlerde terk ederiz bu formu.Sen ve senin gibi renkli kişilerde (korgeneral graf nihat...)olmasa bu formlar otorite delisi insanların kaprislerinden geçilmiyor.

Sayfa Başına Git

n/a
deleted

96 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/03/2004 :  10:11:31  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Bilemiyorum arkadaşlar verdiğim adresi ziyaret ettiğimde aklıma ilk gelen 'çok yetkili etkisiz ayfer hanım' oldu.Sonunu görmesi açısından kendisine faydalı olacağına inanıyor sevgilerimi gönderiyorum...
SEVGİYLE KALIN...

Sayfa Başına Git

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/03/2004 :  13:51:26  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
arkadaşlar özgürlüğün engellenmesi elbette kötü birşey fakat bu engellemenın nedenını arastırmak gereklı askeri bır konuda tartıs ma bence bellı bır noktaya kadar olmalı sizin yaşadığınız sorunların benzerı daha öncelerdede yaşandı bizde tepkimizi koyduk tabi sizin kadar değildi onu itiraf etmeliyim özellikle şu flash animosyon gerçekten eyleme renk katmış her neyse bizim tepkimizi koyduğumuz sıralarda ayferden ve calal abiden ayrı ayrı uyarılar gelmeye başladı uyarıların içeriği bu siteyi dolayısı ıle bu forumu yalnızca turk tayyarecılerı kullanmamakta yabancılar özellikle yunan kefereleri de bu alanı takib ediyorlar belki bizler belli konuları tartışıp bir çözüme ulaştırmak yada yetkililerin dikkatini çekmek istiyoruz bunda kötü bir niyet elbette yok ama yunan keferelerini konuya dahil ettiğimizde ise kaş yapalım derken göz çıkarma olgusuna daha yaklaşmakta oluruz
tekrar ediyorum aynı şeyleri bizde yaşadık ve tepki verdik ama gurup yöneticilerinin bu uyarı ve açıklamalarını dikkate aldığımızda gerçektente haklı olduklarını gördük sizinde biraz olayın başka boyutlarını düşünmeye davet ediyorum

keşke bu heyecanımız bir araya gelip birşeyler yapmak için olsa
tayyareci gerçeğini sanal ortamdan gerçek yaşama taşıyabilmek için hararetli tartışmalar yapabilsek yani askeri konulardan başka tartışıp karara bağlayacağımız bir ton sorun var

fulasSayfa Başına Git

ALTINKANAT
üye

Turkey
4 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/03/2004 :  14:05:19  Profili Göster   ALTINKANAT a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Afacan hocam verdiğin adresteki animasyon yıktı beni.Umarım 'çok yetkili etkisiz ayfer hanım ' da görmüştür bunu.selamlar...

Sayfa Başına Git

ALTINKANAT
üye

Turkey
4 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/03/2004 :  14:51:16  Profili Göster   ALTINKANAT a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Afacan hocam kızcağızla bu kadar uğraşmazsan sevinirim.Kendisi ıcq dan arkadaşım.Aslında oldukça espirili sevecen ve kibar bir arkadaş.Fırsat olursa sizi de tanıştırırım.Gerçi uzun zamandır bende görüşemiyorum.Galiba yine yurt dışında.Buradan takip ediyorsa beni aramasını bekliyorum.Ayfer sert kayaya çattın haberin olsun...

Sayfa Başına Git

tiggy
üye

2 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/03/2004 :  16:38:11  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
herkese merhabalar...
şimdi tüm probleminiz birbirinizle atışıp dilediğiniz gibi konuşamıyorsunuz diye dimi? ha tabi elinizden bi oyuncak alınınca suçu birilerine atmak lazım demi?
bir hareket yapılmışsa yada bir uyarı söz konusu ise bunun sebepleri vardır. ama sebebi nedir neden böyle bir uyarı aldık diye düşünmek yerine vargücünüzle tek kişiye yüklenin... ama tabi bu daha kolay...
ANİMASYON a gelince..... ayakkabıyı yiyen kuş gayet bet sesle şarkı söylüyor... yaniiii aslında bu animasyonu siz kendi kendinize yollamışsınız ama algınız ancak kendinizi haklı gördüğünüz seviyede kalıyor...

Sayfa Başına Git

maverickx
üye

Turkey
107 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/03/2004 :  23:14:02  Profili Göster  Ziyaret maverickx'ın Anasayfasını   maverickx a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
MErhabalar;

Niye halen Ayfer hanım ve Haluk bey ile bu kadar uğraşıyorsunuz? Bu sitenin amacını en iyi bilen ve inanan ve bunu sizlerle paylaşmak isteyen bu yolda kendilerinden birşeyler katarak burasını hayata geçiren ve halen yaşatma çabasını güden kişilere karşı neden bu kadar acımasız davranıyorsunuz anlayamıyorum!!!

Onlara destek olup burada daha faydalı bilgiler edinmek ve bilgi vermek yerine birbirlerinize hakaret etmeyi tartışma olarak görüyorsanız ve bunu sadece 3-4 kişi doğru buluyorsa sanırım hatayı moderatörlerde değil kendinizde aramalısınız diye düşünmekteyim.

Lütfen bu tür yazışmaları yapacaksanız burada değil kendinize ait bir ortamda yapmanızı rica ediyorum. YAzmayan arkadaşların bir çoğu dersleri işleri ve sizlerin sayasinde bu forma yazmayı durdurdular. Onları susturduğunuz için asıl size sitem etmek gerekli.

SAygılarımla
Murat ÇAKARSayfa Başına Git

Korgeneral
üye

USA
66 Cevap
Gönderilme Tarihi - 28/03/2004 :  04:49:49  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
BAKIN ARKADASLAR BIZ AFACANLA TARTISTIK AMA BEN ONA HIC TERBIYESZILIK ETMEDIM HATTA HEP SAYGI DUYDUM ACIKCASI KISKANDIM BILE . HIC GOCUNMADAN ITIRAF TA ETTIM EN BUYUK HAYALIM PILOT OLMAKTI TAMAM BABAMIN MESLEGINDE BENIMDE SOYLEDIKLERIM ONUNDA SOYLEDIKLERI BIRAZ ASIRIYDI BUNU BENE KABUL EDERIM SEREFLI VE DISIPLINLI BIR SUBAY OLARAK ODA KABUL EDER EMINIM. NIYE ASKERI KONULARI TARTISMIYCAKMISIZ ONU ANLAMIYORUM BU SITENIN AMACINA UYGUN TARTISMAK DA NEYIN NESI? FARKIDNA DEGILMISINIZ NE ZAMAN ASKERI HAVACILIK KONUSULSA KATILIM ARTIYOR. KABUL EDIN SIVIL HAVACILIK' PLANOR UCURMAK, MAKET UCAK , PIRPIR TAYYARELER ASKERI HAVACILIK KADAR ILGI CEKMIYOR.BIRAKIN ISNANLAR ISTEDIGI GIBI TARTISSIN GEREKIRSE KAVGADA ETSIN SOKAKDA HEPINIZ COK MU KIBARSINIZ TRAFIKDE DOLMUSCUYA TAKSICIYE HICMI KUFUR ETMIYORSUNUZ YADA SEVMEDIGINIZ SIYASETCI CIKINCA HICMI KUFUR ETMIYORSUNUZ ( BU SOZUM SEVGILI KARDESIM MEHMET CEMIL KALE'YE ONUN SEVMEDIGI SIYASETCIYI BILDIGIM ICIN LATIFE). BIRAKIN INSANLARI ISTEDIGI KONUYU ISTEDIGI SEKILDE TARTISSIN
SEVGILERIMLE

Sayfa Başına Git

Konu 2 Sayfa Uzunluğunda:
  1  2

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000