| Yazan |
Konu  |
|
mehmetcemilkale
üye

USA
166
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 28/03/2004 : 11:17:46
Tartisalim, ama birbirimize hakaret etmeyelim.Sonucta moderatorlerimiz ayni zamanda bu guzel siteye emek vermis degerli insanlar. Onlar olmasaydi, boylesine etkin bir havacilik sitesi olmazdi. Ben Tayyareci' nin bir benzerini gormedim. Diyelim ki hata yaptilar, hata insana ozgudur. Pilot hata yapar ucak duser, insan hata yapar elestirinin dozunu kacirir, yani hata insana ozgudur. Ben son gunlerde kaybettigimiz 7 ucaga ragmen, ordumuzda onemli bir personel disiplini ve bakim problemi olmadigina inaniyorum. Ve inaniyorum burada bunu kimse iddia etmedi, ama olaylarin heyecani ile bence biraz ucaklari tartisirken, birbirimizi tartismaya basladik. Ve hatirliyorum, moderatorlerimizin uyarisi bu yonde oldu. Tabii Sn Fuat Ulas' in bahsettigi gozlemlenme olayi da ayri. Ne yazik ki internet gruplari gozleniyorlar. Mustafa Agabey' e katiliyorum, 21. yuzyil insanlari olarak argo kullaniyoruz ama yine de birkac ayrinti haric ayni fikirleri paylasan insanlarin ucak kayiplarini tartismak yerine birbirlerini tartismaya baslamalari talihsizlik oldu. Saygilar, MCK Insallah TAI nin yaptigi Turk Savas Ucagini gormeden olmem. :))) |
n/a
deleted

96
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 28/03/2004 : 22:22:36
Bilmiyorum farkındamısınız ama forma tekrar bir hareket geldi.Korgeneralin dediklerini yabana atmayın kendiniz olsun sevgili arkadaşlarım...  |
Korgeneral
üye

USA
66
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 29/03/2004 : 02:05:54
Degerli arkadaslar sevgili Afacanin dedigi gibi foruma renk geldi. Bunun icinde insanoglunun dogasi geregi biraz adrenalin olmali degilmi forumda adrenalini nasil sagliycaz biraz birbirimizin damarina basarak . Simdi soyle bakalim Afacan yunan apachesine savasta sen cobranla ne yapabilirsin. Senin pilotluk teneginden ve kahramanliginan hic suphem yokda. Hem biraz heyecan olsun hemde bu ilginc ucan savas makinalarini daha iyi tanimis oluruz. Nolur bana gir sitesinden oku deme ordan okudum ama ruh yok. gercek pilotun agzindan dinlemek baska oluyor.Ben senin gibi cok f16 diyi ve F 4 cuyu esir aldim. Turkiyeye donuyum ilk isim birde F2020 terminatorcu bulup hayatini karartmak olcak. sevgiyle kalin  |
tiggy
üye
2
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 29/03/2004 : 11:27:05
herkese tekrar merhabalar :) nerde haksız bir sey görsem konuya cevap vermeden fikrimi söylemden gecemem ... ama gördügüm kadarıyla yayınlanan son 3-4 mesajda artık kimseye yüklenilir ya da kimseye kötü bir sey söylenir bir durum kalmadı. işte takip etmek istediğim forum böyle. ben internetten bulabildigim tr veya yabancı f-16 resimlerini topluyorum. bana degisik linkleri söyleyebilirseniz sevinecegim. ayrıca tiger meet ve kaplan seklinde bezenmis f-16 ları arıyorum. simdiden tesekkürler :) ;)  |
birgi
üye

Turkey
392
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 29/03/2004 : 11:42:46
Herkes moderatorların müdahalelerinden bahsetmiş.Bence hepsi yerinde ve gerekli müdahalelerdi.Bu foruma üye olurken kimse sizi zorlamadı,hayatta her yerde olduğu gibi bu forumdada yöneticiler olacak,olmalıdırda.Demek istediğim bu yöneticilerden haberdardınız,şimdi çıkıp "Hiç bir şeye karışmayın" diyorsunuz.Özgürce bir seçim yaptınız ve bu seçimin sorumluluklarını taşımak istemiyorsunuz!Birgi THK Pln.Baş. 03/1 İnönü-Eskişehir |
fuatulas
üye

Turkey
223
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 29/03/2004 : 13:22:23
birgicim gerçi konu ile ilgisi yok ama seninle ilgisi çok hani sen bana bir falcon 4,0 göndermiştin ya hah ,işte onu artık çalıştıramıyorum bilgisayarıma format atmam gerekti falcon u yeniden yükledim ama çalıştırdığımda intro görüntülerinden sonra ana menüye geçiş yapamıyo siyah ekranda takılıp kalıyo ayrıca çok uğraşmama rağmen silah eçimi ve ateşleme olayını bulamıyorum hani diyorum duruma bir el atsanda beni karakara düşünmekten kurtarsan bana 2.bir iyilik yapsan sevgilerfulas |
Korgeneral
üye

USA
66
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 29/03/2004 : 21:38:18
SEVGILI BIRGI TAM BIR YA SEV YA TERKET MANTIGI ICINDE YAZMISSIN ASKOLSUN. BIZ KAYIT OLURKEN TABIKI KURALLARI BILIYORDUKTA MODERATORLERIN BU KADAR KATI OLDUGUNU BILMIYORDUK. NEYSE SORUN SU BU FORUMUN CANLI OLMASIMI ISTENIYOR YOKSA AZ OLSUN BENIM OLSUN MU ISTENIYOR. YANI GUNUN MODA DEYIMIYLE STATUKOCU MU OLCAZ ILERICI MI OLCAZ TAMAM KIZMA HEMEN BU SAKAYDI. SEVGIYLE KAL  |
ayfercim
Moderator

Turkey
46
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 30/03/2004 : 09:57:26
Arkadaslar herkese selam elestirilerinizi aldim , animasyonunuzda çok seker insallah birgün ankara da da toplaniriz bende gitarimla size bir sarki söylerim ama kirmizi papucu unutmayin.. hiç kimse siteye tek basina sahip degil burasi hepimizin.. bir seminer var, duyurular bölümüne de yazdim ..daha önce duyurmak isterdim ama bende çok taze aldim bu haberi.. herkese sevgiler... Ayfercim..From: Bülent Yilmazer <yilmazer@tr.net> Date: Tue Mar 30, 2004 12:52 am Subject: seminer duyurusu Sevgili Tayyareciler, ODTÜ Havac?l?k Mühendisli?i Bölümünde verdi?imiz Havac?l?k Tarihi dersinin devam?nda, 31 Mart Çar?amba günü gerçekle?tirce?imiz seminerde Say?n Mehmet Kum konuk konu?mac? olacak. "Makine ve Tayyare ?n?aat Yüksek Mühendisi" Mehmet Kum, Türkiye'nin hayatta olan en eski uçak mühendislerinden biridir. Kendisi, Türkiye'de havac?l?k endüstrisinin kurulmas?na ve sonras?nda kapat?lmas?na bizzat tan?kl?k etmi?tir.
Türkiye'de Havac?l?k Endüstrisinin Geçmi?ine Bak?? Konuk Konu?mac?: Makine ve Tayyare ?n?aat Yüksek Mühendisi Mehmet Kum Yer: ODTÜ Havac?l?k ve Uzay Mühendisli?i Bölümü, AE-128 numaral? derslik Tarih ve saat: 31 Mart 2004, 17:40 http://www.ae.metu.edu.tr Hepinize sayg? ve sevgilerimle, Bülent Y?lmazer yilmazer@tr.net gsm: +90-312-532-5593191 Edited by - ayfercim on 30/03/2004 10:05:33
|
Admin
Forum Admin

Turkey
154
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 01/04/2004 : 07:39:49
Bu site başta Celal Uzar'ın hepimizi bir araya getirmesiyle oluştu. Celal Abi'ye bana bu forumu siz değerli TAYYARECİ'lerin hizmetine sunma fırsatını verdiği için teşekkür ederim!Burada konu kısıtlaması yapan biz moderatorler değiliz. Askeri veya Sivil Havacılık farketmez. Herkes istediği konuda yazabilir. Unutmayın ki "GENEL KONULAR" - "DÖK İÇİNİ" gibi forumlarımız var! Sadece forum kurallarını okuyun yeter. Unutmayın ki; bu kuralları peşinen kabul ederek foruma üye oluyorsunuz! Forum ne demektir? Hararetli de tartışılıabilir. Hatta böylesi iyidir. Daha önce de içinde ARGO-HAKARET vs geçmeyen hararetli tartışmalar yaşandı. Ancak, ilgi çekmek amacıyla dahi olsa birbirine argo, küfür, aşağılama tarzında saldırı, forum tartışması değildir. Her konuyu ama belirli çizgileri aşmadan(FORUM KURALLARINI OKUYUNUZ) tartışın. Bu tip tartışmalar sadece bu forumda değil, hiçbir forumda ve hatta hiçbir sosyal ortamda hoş karşılanmaz, yaptırım gerektirir. Burada da bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ARGO - KÜFÜR - AŞAĞILAMA - HAKARET gibi kavramları içeren mesajlar silinecek ve her sosyal ortamı bozan ve seviyesiz diye nitelendirelebilecek bu tip mesajları atmakta ısrar edenlerin üyelikleri de iptal edilecektir. Bunu böyle yapmak bizim siz TAYYARECİLER'e borcumuzdur! Bütün bu anlamlarda, sizin değil diğer bütün TAYYARECİ'lerin sizlere kızgın ve kırgın olma hakının olduğunu düşünüyorum! Kırgın ve "KIZGIN" olan arkadaşlardan tek bir isteğim var "SEVİYEYİ KORUYUN VE ALABİLDİĞİNE TARTIŞIN". Ancak, yukarıdaki uyarılarım bakidir. Ayrıca, bundan böyle anlaşıldığımızı düşünerek, biz moderatorlere de saldıranların mesajları silinecek ileri gidenler olursa üyelikleri iptal edilecektir! Son olarak "turkolog"a ve bu foruma katkıda bulunan herkese; teşekkür ederiz! Sevgiyle kalın! Türk Yıldızı
|
graf
üye

Turkey
49
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 03/04/2004 : 22:30:11
selamalar.uzun zamandır seyahateydim döndüm.arkadaşlar ortalık bayğı karışmı.afacan nerlerdesin konuyu attın çekildin valla.harkesler rahat olsun.yetkili arkadaşlar biraz esnensin bizde kişisel yapmayalım olayları bakın sorun kalmayacak.korgeneral apache oayına gelince kobrayla kıyaslama.ama içindeki pilotlarla beraber değerlendirirsen bizim uh1'ler bile onlarla kapışır.bu olay biraz yürek olayı.uh 60 düşüş nedeniğle ilgili hala birşeyler yazan yok.hadi askeri konu yazın millet.adrenalin evet gerçek kelime bu...ve bu askeri havacılıkta dorukta,sivil havacılar kızmasın ama resim yapmakla-sinema çekmeğe benzer bu olay.uh 60 bilg,s, verin.  |