ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 flight simulator
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sayfa: 
of 3
Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
eyasakurt
üye

Turkey
50 Cevap
Gönderilme Tarihi - 08/04/2005 :  19:22:41  Profili Göster  Ziyaret eyasakurt'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

200 dolara yoke değilmi?CH'mı?

Mutabık hakan abi CH erim abilerle bir görüş istersen ben X 52 alıyorum falcon için daha sonra CH ın full seti alıcam sırayla.

Hakan737Guven

Sayfa Başına Git

funnyboy
üye

27 Cevap
Gönderilme Tarihi - 09/04/2005 :  16:00:35  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
eyasakurt, http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000056SPM/qid=1113054198/sr=8-5/ref=pd_csp_5/103-1960054-6292644?v=glance&s=electronics&n=507846 linkindeki ürünün aynısından bahsediyoruz di mi?.. Yani CH Products Flight Sim Yoke USB ve 200$ ? Başka hiç bi aksilik çıkmadan, bunun dışında hiç para ödemeden ? İnanmak istemiyorum..

Eğer CH Products Flight Sim Yoke USB örneğin amazonda 100$ olmasına rağmen senin dediğine göre 200$; almak istediğini sölediğin Saitek X52 Flight Control System, http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00030GSJY/qid=1113054036/sr=8-14/ref=pd_ka_7/103-1960054-6292644?v=glance&s=electronics&n=507846 linkinde 120$; yani ürün, sölediğin firmada 200$dan fazladır.. Anlamadığım 'sırasıyla' demişsin ve 2.sıraya koyduğun ürün daha uygun fiyata.. Gerçi tercih senin ama cümlende anlatım bozukluğu mu var ne ¿..

Hem firmanın telefonunu burdan verebilirsen sevinirim; almak isteyen diğer arkadaşlarda faydalanmış olurlar..

(hakan737, hocam ne diyosun.. )

Sayfa Başına Git

pilotsel
üye

20 Cevap
Gönderilme Tarihi - 09/04/2005 :  16:29:42  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

Merhabalar..
Forumda baktığım kadarıyla şimdi sormak istediğim sorunun cevabını bulamadım.. Ki o yüzden bilen arkadaşların yardımcı olmasını istiyorum.. Flight simulator için joystick arayıp duruyorum uzun süredir fakat her baktığım yerde bildiğimiz standart tipte joystickler var.. Lövye şeklinde joystick dediğimde de enteresan tepki verdi hemen her yer, sanki ilk kez ben soruyomuşum gibi¿.. Türkiyede böle bi ürün yok mu?.. Simpilot adresinde böle bi ürün var fakat kredi kartı ile ve ürünü görmeden alışverişe güvenemedim.. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

merhaba arkadaşım, şu an türkiyedeki en iyi joystik "microsoft side winder 2" ve bundan bende var, flight simülatörle de çok uyumlu. bu jostikten carrefourda var. esenler otogarının üstündeki carrefourda acele et.

Sayfa Başına Git

funnyboy
üye

27 Cevap
Gönderilme Tarihi - 09/04/2005 :  16:49:03  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
pilotsel, ısrarla yardımcı olmaya çalıştığının farkındayım sağol.. Ama sadece ilk yazdığım yazıya kitlenmişsin.. Diğer yazılanları da okursan sevinirim; çünkü düz joystick şeklinde bi malzemeyi kastetmiyoruz..

Sayfa Başına Git

eyasakurt
üye

Turkey
50 Cevap
Gönderilme Tarihi - 09/04/2005 :  22:04:46  Profili Göster  Ziyaret eyasakurt'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

pilotsel, ısrarla yardımcı olmaya çalıştığının farkındayım sağol.. Ama sadece ilk yazdığım yazıya kitlenmişsin.. Diğer yazılanları da okursan sevinirim; çünkü düz joystick şeklinde bi malzemeyi kastetmiyoruz..

Saitek X 52 tr satış fiyatı 147 usd + kdv teknosalarda 239 YTL ye satılıyor, benim önceliğim falcon 4.0 ı HOTAS ile uçmak o yüzden X 52 alıyorum, MS sidewinder2 bir stickimde var zaten ve o bana msfs serisi için yetiyor ( Zaten IFR simüle ediyorum ondada genelde oto pilot-MCDU sistemiyle uçuşu kontrol ediyoruz ben sadece ilk 1500 feet son 1500 feetde kumandaları devralıyorum ) Cümlemde anlam bozukluğu yok sadece bir hakan abiye cevap yazdığım için sen yanlış anlamışsın.

Pardon ya yazımı düzeltiyim bende senin mesajını yanlış anlamışım, e-mailden ulaşıp soran herkese telefonlarını veririm, buradan yayınlamam doğru olmaz :).

Sevgiler.

Edited by - eyasakurt on 10/04/2005 01:53:32Sayfa Başına Git

funnyboy
üye

27 Cevap
Gönderilme Tarihi - 10/04/2005 :  11:20:28  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
eyasakurt, joystick tercihinede, burdan telefon numarası vermeme tercihine de saygı duyarım.. Teşekkürler..

Sayfa Başına Git

eyasakurt
üye

Turkey
50 Cevap
Gönderilme Tarihi - 10/04/2005 :  18:21:59  Profili Göster  Ziyaret eyasakurt'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

eyasakurt, joystick tercihinede, burdan telefon numarası vermeme tercihine de saygı duyarım.. Teşekkürler..

Numarayı veremem ama numaranın olduğu web sitesi adresini verebilirim
http://www.2dgrup.com/

Telefon numarasını buradan alabilirsin, erim beyle yada burak beyle görüşeceğim dersen onlar sana daha iyi yardımcı olurlar çünkü onlarda similatörde uçuyorlar.

Sevgiler.

Sayfa Başına Git

sanalpilot
üye

Turkey
9 Cevap
Gönderilme Tarihi - 30/04/2005 :  23:13:47  Profili Göster  Ziyaret sanalpilot'ın Anasayfasını   sanalpilot a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
http://www.turkishstars.com/forum/forum_posts.asp?TID=174&PN=1
http://www.sanalpilot.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2267
411.filonun marifetleri

331-viper
331.türk akıncılarıSayfa Başına Git

funnyboy
üye

27 Cevap
Gönderilme Tarihi - 02/05/2005 :  21:42:50  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
sanalpilot, gönderdiğin linktekileri gördükten sonra lövye geledursun birde projeksiyon almalıyım diye düşünmeye başladım..

bu arada eyasakurt, yardımın için sana da teşekkür ederim.. aksiliğin iyisi olur mu bilmem ama simpilot`taki siparişte yaptığımız bi aksilik, aslında aksilik sayılmaz sanal karttan kaynaklanan bi sebepten dolayı siparişimizi değerlendirip ürünü bana gönderemediler.. ama bu işime gelmiş oldu.. ürünü 2dgrup`tan sipariş geçtik 10 günde elime gelir umarım.. fiyatı biraz daha yüksek ama zaman ve diğer ürün geldiğinde ödeyeceğim olası vergiler vs.leri ödemek zorunda kalıcaktım zaten..

neyse, beklemedeyim.. gelince eminim ürünü sizlere de önereceğim..

Sayfa Başına Git

sanalpilot
üye

Turkey
9 Cevap
Gönderilme Tarihi - 02/05/2005 :  23:04:20  Profili Göster  Ziyaret sanalpilot'ın Anasayfasını   sanalpilot a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
arkadaşlar söylemesi ayıp oradaki arzı endam eden şahıs biraz ben oluyorum(411-ALTIN) bu olayı gerçekleştirene kadar bayağı uğraştık sayın 411-ASAN ile birlikte zaten resimleri çeken de 411-ASAN ın kendisidir.tam tamına 6,5 saat uçmuşum farkında olmadan.ama değdi doğrusu.şimdi sıra geldi F16 cockptini yapmaya .

331-viper
331.türk akıncılarıSayfa Başına Git

funnyboy
üye

27 Cevap
Gönderilme Tarihi - 04/05/2005 :  20:46:16  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
..bizde lövye bekliyelim haala

Sayfa Başına Git

funnyboy
üye

27 Cevap
Gönderilme Tarihi - 18/05/2005 :  12:36:52  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
2dgrup'u sizlere önermek isterdim ama maalesef fiyaskolar.. ürünü 28nisanda sipariş geçtik 10gün içinde gelir şeklinde bi konuşmadan sonra, elbette sorun(lar) çıkabilir ama 12. günden sonraki ısrarlı arayışlarıma Erim beyden bi tepki gelmedi; ürün gecikecek ya da kusura bakmayın böle böle oldu diye. Telefonlara çıkan sekreter n`apsınki 'ilettim sölediklerinizi' den başka.. Ürünü ben sanki sekretere sipariş etmişim gibi daha sonra da onunla muattap oldum durdum.. Bide bugün aradığımda sekreterin cevabını duysanız; 'sizi çok madur durumda bıraktık, isterseniz ürünü başka yerden sipariş edin' (!)

Olayın başlarındayken böle saçma şeylerle karşılaşacaksak diğer havacılık faaliyetlerine niyet bile etmeyelim....

Sayfa Başına Git

funnyboy
üye

27 Cevap
Gönderilme Tarihi - 18/05/2005 :  12:41:48  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Daha nice önemli konular varken bu konu başlığının ikide birde en üstlerde yer almaması için kimi zaman cevap bile yazmadım.. Ama nedendir anlamadım aksilikler bitmedi.. Cevap vererek yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim..

..iyi uçuşlar

Sayfa Başına Git

scorpion22
üye

Turkey
183 Cevap
Gönderilme Tarihi - 19/05/2005 :  20:34:43  Profili Göster   scorpion22 a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Türk Kartalları Filosu ilk resmi buluşmasını 14-15 Mayıs'ta Antalya'da gerçekleştirdi.İnanılmaz güzel bir haftasonu geçirdik.Tek kelimeyle HARİKAYDI...Belki sizler de görmek istersiniz:)
http://www.turkisheagles.net/videos/ilk_bulusma.wmv

.........Sayfa Başına Git

eyasakurt
üye

Turkey
50 Cevap
Gönderilme Tarihi - 20/05/2005 :  04:27:52  Profili Göster  Ziyaret eyasakurt'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

Türk Kartalları Filosu ilk resmi buluşmasını 14-15 Mayıs'ta Antalya'da gerçekleştirdi.İnanılmaz güzel bir haftasonu geçirdik.Tek kelimeyle HARİKAYDI...Belki sizler de görmek istersiniz:)
http://www.turkisheagles.net/videos/ilk_bulusma.wmv

.........

Bayaa eski bir filodur bu filo ancamı buluşabilmişler hayret, sosyal organizasyonlara pek önem vermiyolar herhalde :-), biz bile 2 senelik filoyken en az 10 kere buluşmuşuzdur.

Sayfa Başına Git

Sirer
üye

Turkey
47 Cevap
Gönderilme Tarihi - 06/06/2005 :  15:59:10  Profili Göster  Ziyaret Sirer'ın Anasayfasını   Sirer a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Biz filo olarak Microsoft Sidewinder Force feedback 2 kullanıyoruz, ama kısa biz süre sonra HOTAS COUGAR ile devam edeceğim uçuşlarıma..

4.Air Force
411.Turkish Raiders Squadron Comm.
www.turkishstars.comSayfa Başına Git

TURK_volcano
üye

3 Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/06/2005 :  20:33:43  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

.......... sosyal organizasyonlara pek önem vermiyolar herhalde :-), biz bile 2 senelik filoyken en az 10 kere buluşmuşuzdur.

Bir önyargı, bir küçümser ifade tarzı daha... Bu konuya (da) ilk ve son kez cevap veriyorum.

Dikkat buyurursanız "ilk resmi buluşması" ifadesi kullanılmış. Türk Kartalları Filosu üyeleri, filonun kurulduğu 6 Ekim 2000 tarihinden bu yana ikili, üçlü, hatta beşli gruplar şeklinde, İzmir, İstanbul, Antalya ve Ankara'da defalarca buluşmuşlardır. Temel hedeflerimizden biri de, sadece internette biraraya gelip uçan bir grup değil, eşlerimizin, çocuklarımızın da birbirini tanıdığı kocaman bir aile olmaktır. Bu doğrultuda, eş-çoluk çocuk olmak üzere Muş'ta yaşayan pilotumuzla İzmir'de yaşayan pilotumuzu biraraya getirebilmek anca mümkün olabilmiştir. Bu düşünceler ile gerçekleştirdiğimiz "ilk resmi buluşmamız" eğer sosyal organizasyonlara önem vermediğimiz şeklinde yorumlanıyorsa, bu yorumun karşısında şapka çıkarıyor, yerlere kadar saygıyla eğiliyorum.

Sayfa Başına Git

funnyboy
üye

27 Cevap
Gönderilme Tarihi - 09/06/2005 :  20:39:48  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Uzun süredir siteye giriş yapamıyodum, genel bi problemdi sanırım, herneyse..
scorpion22, linkini gönderdiğin şeyleri bizimle paylaştığın için teşekkür ederim..

Bu arada Logitech'in kımıl kımıllı joystiği ch yokeden çok daha iyi (kedi&ciğer&mındar ilişkisi)

Sayfa Başına Git

scorpion22
üye

Turkey
183 Cevap
Gönderilme Tarihi - 10/06/2005 :  23:16:01  Profili Göster   scorpion22 a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Rica ederim.Ayrıca ben teşekür ederim bu kadar olumlu olduğunuz ve bir paylaşım olarak gördüğünüz için:)

.........Sayfa Başına Git

Konu 3 Sayfa Uzunluğunda:
  1  2  3

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000